REKLAMI GEÇ

Kazım Arslan, Sarayköy ile ilgili Karaca’yı adres gösterdi

Kazım Arslan, Sarayköy ile ilgili Karaca’yı adres gösterdi

CHP Parti Meclisi’nden 4 ilçe adayının kesimleşmesi gerginliği de beraberinde getirdi. Whatsapp grubunda parti üyelerine mesaj gönderen CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Sarayköy adayının belirlenmesinde bir dahlinin olmadığını söyledi, CHP genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’yı işaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Aralık 2018 Cuma, 22:00

CHP Parti Meclisi’nde 4 ilçenin başkan adaylarının belirlenmesinin ardından Denizli’de gerginlik tırmanıyor. Buldan’da ilçe teşkilatlarının istifa etmesi, yeniden aday gösterilmeyen Başkan Mustafa Gülbay’ın istifa sinyali vermesinin ardından bu kez de Sarayköy ile ilgili gerginlik çıktı.

Aday belirleme sürecine ilişkin ilk tepkiyi ise CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan verdi. Sarayköy’de Cengiz Demirci’nin aday gösterilmesiyle ilgili seçmenlere Whatsapp grubundan mesaj gönderen Kazım Arslan, yöntemi eleştirdi, işaret olarak da CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’yı  gösterdi.

Mesajına “Değerli arkadaşlarım” diyerek başlayan Kazım Arslan, Sarayköy adayının belirlenmesinde bir etkisinin olmadığını söyledi.

Arslan, “Bunu atanan Cengiz Demirci adayımıza karşı olduğum için değil, temayül isteyen 680 partilimizin istemini yerine getiremediğimiz için üzgünüm. Şahsen ben bütün partililerimizin katılacağı eğilim yoklaması ile daha iyi sonuç alınabileceği ve başarılı olabileceğimiz düşüncesiyle her noktada bunu belirttim. Belirlemenin parti içi yarışı yaparak olsun diye düşünüyordum. Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Genel Başkan Yardımcılarımız Oğuz Kağan’a ve Seyit Torun’a hep birlikte İl Başkanım ve üç vekil bildirdik. Denizli’ye gelen heyetin görüşü de bu merkezde idi” dedi.

Bu değerlendirmesinin ardından aday belirleme sürecine ilişkin adres olarak CHP Genel başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’yı gösteren Arslan, “Ancak ne var ki Gülizar Biçer Vekilim bizim düşüncelerimizin dışına çıkarak, Merkez Yürütme’de ve Parti Meclisi’nde ısrar ederek, bizim söylediklerimizin tersi bir kararın çıkmasını sağlamıştır. Tekrar belirtiyorum bu karar şahsımın isteği dışında çıkartılmıştır. Bilgilerinize sunarım. Ben otuz beş yıldır CHP’nin yükünü çekmiş bir kişi olarak, adayların çok olduğu ilçelerimizde anlaşma sağlanamıyorsa, adayın belirlenmesi hususu partiliye sorularak karar verilmelidir. Bu görüşümü her alanda sürdürmeye ısrarla anlatmaya devam edeceğim. Sevgi ve Saygılarımla” diye yazdı.

Yorumlar

ibram   -  Bağlantı 7 Aralık 2018, 23:59

secmenin istegine neden kulak tıkıyorsunuz belediye başkanını adayını siz secersiniz ama secmen oy vermez şimdi oldumu yakışıgı varmı sacede gülüzar bicer karaca belirlerse o kendisi secsin oy versin Kazım Arslan baba adam

ali   -  Bağlantı 7 Aralık 2018, 23:37

Zaten kazım arslanın partide bi etkinligi yokki

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı