REKLAMI GEÇ

CHP’liler valiliğe yürüdü

CHP’liler valiliğe yürüdü

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin mahalle muhtarlarıyla yaptığı istişare toplantısına Vali Vekili Ekrem Büyükata’nın da katılması CHP’lileri kızdırdı. CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, milletvekili aday adayları ve ilçe örgütü başkanlarıyla birlikte Denizli Valilği önünde protesto açıklaması yaptı. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Şahin Tin’in de katılmasını eleştiren Çavuşoğlu, “Eğer bu muhtarlarla istişare toplantısıysa neden biz çağrılmadık. Vali Vekili Büyükata’nın o toplantıda işi ne? Halkın Vali’si, halkın bürokratı olun” dedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 2 Mart 2015 Pazartesi, 14:55

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, ilçe başkanları ile milletvekili aday adayları CHP il binasında toplanarak, Denizli Valiliği’ne yürüdü.

Cuma günü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Anemon Otel’de muhtarlar ve ilçe başkanlarıyla yaptığı istişare toplantısına Vali Vekili Ekrem Büyükata’nın da katılmasını eleştiren CHP’liler Valilik binası önünde basın açıklaması yaptı.

denizli-chp-valige-yurudu-ic
Ellerinde, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti İl Başkanı Şahin Tin, Muhtarlar Derneği Başkanı Sebahattin Çolak ile Vali Vekili Ekrem Büyükata’nın aynı masada yemek yerken çekilmiş fotoğraflar bulunan CHP’liler adına açıklama yapan İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Ak Parti’nin değil, halkın valisi olun” dedi.

Daha önce de bu çağrıyı yaptıklarını hatırlatan Çavuşoğlu, “Eğer bu toplantı, muhtarlar ve siyasi partilerle istişare toplantısı ise, neden biz ve diğer siyasi parti il başkanları çağrılmadı? Eğer Ak Parti’nin toplantısı ile vali yardımcısı Ekrem Büyükata’nın o toplantıda işi ne? Ekonomi Bakanı bunu hep yapıyor. Biz daha önce uyarmıştık. Halkın bürokratı, halkın valisi halkın bakanı olun. Bu son ikazımız olacaktır” dedi.

ADAY ADAYLARI TANITILDI
Basın açıklamasının ardından CHP ilçe başkanları ile milletvekili aday adayları İl Binası’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı. 1 Mart tarihi itibariyle aday adaylığı başvuru süresinin dolduğunu belirten İl Başkanı Çavuşoğlu, 23 aday adayı ile iktidara yürüdüklerini söyledi. Çavuşoğlu, “Demokrasi bizim olmazsa olmazımızdır. Liderlerin istediği değil, halkın adayını belirlemek için 23 aday adayı ile ön seçime gidiyoruz. 23 arkadaşımız, kendileri için değil, CHP’yi iktidar yapmak ve Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği, halkımızın geleceği için yola çıkmıştır. 8 Haziran’da CHP iktidarı ile korku da bitecek. Halkın bürokratı, halkın valisi halkın bakanı olacak” dedi.

denizli-chp-valige-yurudu-ic-1

Konuşmanın ardından milletvekili aday adayları hep birlikte basına poz verdi.

İŞTE CHP’NİN ADAY ADAYLARI
1- ÖMER LÜTFİ YURTSEVEN
2- KAZIM ARSLAN
3- YILDIRIM AYCAN
4-MELİKE BASMACI
5- ÖZGÜR SAVAŞ BAYAR
6- NAFİZ DAĞDEVİREN
7- ADİL DEMİR
8- AHMET DİVARCI
9- ORHAN DÖNMEZ
10- AZMİ ERMİŞ
11- BÜLENT GÖKÇE
12- YILMAZ İÇEN
13- GÜZEYDE KAÇAR
14- ALİ ASKER KANTÜRK
15- BEKİR KAR
16- GÜLİZAR BİÇER KARACA
17- SULTAN KAVUTÇU
18- ADNAN KESKİN
19- NADİ KILINÇARSLAN
20- SELAHATTİN KOÇDEMİR
21- ÖZGÜL OKUTAN KÜÇÜKARSLAN
22- MEHMET ALİ 0RPAK
23- HALİS ÖDEL

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı