REKLAMI GEÇ

CHP’nin bombası: Demir

Denizli Baro Başkanı Adil Demir, CHP’nin sürpriz flaş aday adaylarından. Demir dün CHP Genel Merkezi’ne başvurusunu yaptı. Demir’in listenin üst sıralarına yerleştirileceği söyleniyor.

/ DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2007 Çarşamba, 00:00

Genel Seçimlerde CHP’nin Denizli milletvekili listesinde flaş isimlerin olup olmayacağı siyasi kulislerde çokça konuşulan konuların arasında. Bu konuda en sürpriz gelişme dün akşam Başkent’te yaşandı.

Bir süredir CHP’nin üst düzey yöneticileri ile temas halinde olduğu bilinen Denizli Baro Başkanı Adil Demir, son gün son saatte aday adaylığı başvurusunda bulundu. Adil Demir’in CHP’nin Denizli listesinde üst sıralara yerleştirilecek flaş isim olacağı söyleniyor.

Denizli’de birçok sivil toplum hareketine öncülük yapan, göreve geldiği günden bu yana Denizli Barosu’nda da önemli çalışmaların altına imza atan Adil Demir, aday adaylığı başvurusunu doğruladı. Demir, “Türkiye’de ve memleketimizde bir takım yanlışlar yapılıyor. Öyle ki bu yanlışların faturasını en ağır şekilde ödeyen bizleriz. Duyarlı bir yurttaş olarak, kente farklı platformlarda hizmet eden, emek veren, alın teri döken bir isim olarak, yıllardır aktif siyasetin içinde kendime yakın bulduğum siyasi partinin çatısı altında milletvekillliği yönünde karar aldım. Denizli’nin ve ülkemizin sorunları ortada, çözüm yolları açık net. Bu konuda artık banane deme zamanı değil, kim çözerse çözsün zamanı değil. Ben bu sorumluluğu üzerimde gördüm ve bu adımı attım” diye konuştu.

CHP aday adayı Adil Demir muhabirimizin “Milletvekilliğinden beklentiniz nedir?” sorusuna, “Ben milletvekilliğinden ne alacağım değil, milletimize ne vereceğım sorusuna yanıt için yola çıktım. Kentin sorunlarını ki duyarlı bir vatandaş olarak bu ülkenin sorunlarını bildiğim düşüncesindeyim. Yıllardır hem aktif sosyal ve siyasal yaşantımda, hem de mesleğimde edindiğim bilgi ve tecrübeleri Milletvekilliğine birşeyler kazanmak için değil bilgi ve birikimlerimi milletimizle paylaşmak için bu yoldayım” diye yanıt verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı