REKLAMI GEÇ

CHP’nin zirvesinde Denizli konuşuldu

CHP’nin zirvesinde Denizli konuşuldu

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, Kılıçdaroğlu, Sav ve Okay ile bir araya geldi. Denizli’yi özel kentler arasına alan genel merkezin, genel seçimlerde en az dört milletvekili beklentisi bu görüşmelerde ortaya çıktı.

/ DENİZLİHABER / 12 Haziran 2010 Cumartesi, 16:18

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal ve Karahayıt Belediye Başkanı İbrahim Vural, 10-11 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan Karahayıt Kırmızı Su Festivali’ne davet etmek için CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmayları ile birer görüşme yaptı. Bartal’ın Ankara seferinden, genel merkezin Denizli’den beklentileri de ortaya çıktı.

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜLER
Merkez İlçe Başkanı Bartal ve Karahayıt Belediye Başkanı İbrahim Vural, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Bu görüşmede Kılıçdaroğlu’nun Karahayıt’a hiç de yabancı olmadığı ortaya çıktı. SSK Genel Müdürlüğü görevini yürütürken sık sık Karahayıt’a geldiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, tekrar gelmeyi çok istediğini kaydetti.

SAV İLE DE GÖRÜŞÜLDÜ
İkili, Ankara seferinde Genel Sekreter Önder Sav ve Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay ile de görüştü. Bu görüşmelerde Denizli’den en az dört milletvekili beklentisi içinde olduğu öğrenilen CHP kurmaylarının, kente ‘özel önem’ verdiklerini kaydetti. Kemal Kılıçdaroğlu’nun davete katılıp katılamayacağı ise Anayasa görüşmelerinden çıkacak sonuca göre belli olacak.

MİSAFİRLERİMİZİ BEKLİYORUZ
CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, görüşmelerinin iyi geçtiğini belirterek, “Biz parti büyüklerimizi festivale davet ettik. Katılmalarını çok istiyoruz. Hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı