REKLAMI GEÇ

Demirci’den Merkezefendi Belediyesi’ne eleştiri

Demirci’den Merkezefendi Belediyesi’ne eleştiri

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yönetimi ve yeni binayı tanıtan Demirci gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Merkezefendi Belediyesi’ni eleştiren Demirci, “Vatandaştan hizmet için vergi toplarsın. Eğer kasanda fazla para varsa ya vatandaşa hizmet sunmamışsındır, ya da eksik yapmışsındır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2016 Çarşamba, 17:00

CHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı, yeni hizmet binasında basın mensupları ile bir araya geldi. Gazetecilerle sohbet eden İlçe Başkanı Sedat Demirci, gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Demirci’nin değerlendirmelerinin ağırlıklı bölümünü Merkezefendi Belediyesi oluşturdu. CHP’li Meclis üyesi Şeniz Doğan’ın toplantıda belediyenin bankada yüklü miktarda parasının olduğunu hatırlattığı ve “Banka mıyız?” sorusunu yönelttiği konuşmasını da değerlendiren Demirci, halka hizmet etmesi gereken kamu kuruluşlarının kar amacı gütmemesi, para biriktirmemesi gerektiğini söyledi.

Demirci, “Belediyenin elinde imkan varsa, bunu sağlayan vatandaşlardır. Halktan vergi alırsın, karşılığında da ona hizmet götürürsün. Eğer kasanda fazla para varsa bunda bir tezatlık vardır. Ya hiç hizmet etmemişsindir, ya da eksik etmişsindir. Eğer böyle bir imkanın, kasanda paran varsa özellikle dar gelirlileri ilgilendiren kalemlerde indirime git, yapabileceğin hizmeti ver, ama kar etme. Belediyeler ticarethane değildir, hizmet etmekle yükümlüdür” dedi.

Sedat Demirci, açıklamalarının ardından yönetim kurulu üyelerini ve yeni hizmet binasını tanıttı.

Yorumlar

LEYLA   -  Bağlantı 12 Ekim 2016, 18:21

özal çok güzel bir laf demiş.eğer yaptıklarıma solcular karşı çıkıyıorsa doğru yoldayım demektir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı