REKLAMI GEÇ

Demirci’den off-road eleştirisi

Demirci’den off-road eleştirisi

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu sert bir dille eleştirdi. Cumhuriyet Bayramı gibi özel bir günün Off-Road yaparak kutlanamayacağını belirten Demirci, bunun talihsiz bir açıklama olduğunu, bu düşüncesinde ciddiyse devlet adamlığı vasfıyla bağdaşmadığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ekim 2016 Perşembe, 15:59

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, yazılı bir açıklama yaparak, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu sert bir dille eleştirdi.

Açıklamasına “Cumhuriyetimizin 93. yıldönümünü bir savaş iklimi içinde dört bir yandan gericilerin ve yobazların kuşattığı duygusuyla ve yurdumuzu savunma refleksiyle bayraklar yükselterek kutlarken bir şeyi unutmayınız” diyerek başlayan Demirci, milli mücadeleyi gerçekleştirenleri, cumhuriyeti kuranların nasıl bir bedel ödediğini, hedefe ulaşmak için verilen şehitlerin hatırlanmasını istedi.

Demirci, “Ülkemizde tüm cumhuriyet değerlerimize saygısızca saldıranın varlığını unutmayınız. Tüm Hukuk, Özgürlük ve Demokrasiyi yok sayarlar, evlerine bayrak asmazlar, istiklal marşımızı dinlemezler, andımızı yasaklarlar hatta bütün bunları duymak bile istemezler. Askeri Atatürkçü olduğu için sevmezler, sözde iman gücüne inanır gibi görünürler, asıl inandıkları paranın gücüdür. Vermek yerine almayı severler, halktan hizmet için aldıkları paraları, halka hizmet için harcamaları gerekirken hamama giderler, turistik gezi yaparlar, zaman zaman planörle gökyüzünde reklam yaparlar, olmayan bisiklet yollarında binilsin diye bisiklet dağıtırlar, daha fazlasını da bankada biriktirirler” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun Cumhuriyet Bayramı için kendine yeni bir ruh geliştirdiğini öne süren Demirci, “Kendisi için Cumhuriyet bayramının önemli olduğu vurgusunu yapmış. ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı off-road yaparak kutlayacağız’ demiş. Kendisinin zarif ve saygı değer beyefendi bir kişiliğe sahip olduğunu biliyorum. Özel günlere hassasiyetini de biliyorum ama Cumhuriyet bayramı gibi çok önemli milli bayramımızın off-road yaparak kutlanamayacağını da bilmesini isterim, bunun bir talihsiz açıklama olduğunu düşünüyorum. Eğer bu düşüncesinde ciddiyse devlet adamlığı vasfıyla bağdaşmadığını, kendisinden Cumhuriyet değerlerine ve milli bayramımız olan Cumhuriyet Bayramımızı da, Cumhuriyete inanan gönül vermiş yurttaşlarımıza da, bu uğurda canını vermiş Şehitlerimize de, hatta bedenlerinden uzuvlarını kaybederek yaşamları kabusa dönen gazilerimize de, eş ve çocuklarına da saygı göstermesini bekliyorum. Cumhuriyet Bayramımız ile off-road açılışını nasıl birbirine bağladı anlayabilmiş değilim, bütün bu açıklamalarını ciddiyetsiz buluyor, kendisini samimiyete ve ciddiyete davet ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı