REKLAMI GEÇ

Demirci’den Zolan’a alt yapı eleştirileri

Demirci’den Zolan’a alt yapı eleştirileri

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın alt yapıya yönelik çalışmalarını desteklediğini, ancak yapılış şekli ve zamanlamasının problem yarattığını söyleyerek, “Bu işi ya siz bilmiyorsunuz ya da çalıştığınız müteahhit” ifadesini kullandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Aralık 2016 Perşembe, 16:02

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, düzenlediği basın toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a alt yapı üzerinden yüklendi. Geçen yıl nisan ayında yaptığı açıklamada kentteki trafik sorununa dikkat çektiğini anımsatan Demirci, aradan geçen sürede bu problemin çözümlenmediği gibi üzerine yenilerinin eklendiğini kaydetti.

Basın toplantısında farklı mahallelerden çekilen fotoğrafları da basın mensuplarına gösteren Demirci, Zolan’a “Denizli’de alt yapı sistemi çöktü. Yağmurlar başladığında bu görüntüleri, bu rezaleti Denizli halkı yine yaşayacak mı?” diye sordu.

Zolan’ın geçen yıl eylül ayındaki açıklamasında 10 mahalledeki alt yapı çalışmalarının bir yıl içinde tamamlanıp üst yapıya geçileceğini kamuoyuyla paylaştığını söyleyen Demirci, “Bir yıl geçti hala çalışmalar bitmedi. Yağmurlarda yaşanan sıkıntıları hep birlikte gördük. Kışa giriyoruz, yağmurlar geliyor. Aynı sıkıntıları Denizlililer bu yıl da yaşayacak mı? Sayın Zolan’ın alt yapıya yönelik çalışmalarını destekliyorum. Ama bunun zamanlaması ve yapılış şekli yanlış. Ya bu işi siz bilmiyorsunuz ya da çalıştığınız müteahhit” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı