REKLAMI GEÇ

Çapar: CHP’liliğimi kimse yok edemez

Çapar: CHP’liliğimi kimse yok edemez

CHP’den ihraç edilen Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bekir Çapar sessizliğini bozdu. İl Disiplin Kurulu tarafından partiden ihraç edilen Çapar, kararın henüz kendisine tebliğ edilmediğini söyledi, “Gönül ve akıl gözümdeki Cumhuriyet Halk Partililiğimi kimse yok edemez” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ocak 2017 Pazar, 13:24

Geçtiğimiz Aralık ayında “parti ilke ve grup kararlarına uymadığı” iddiasıyla CHP Bekilli İlçe Örgütü’nün talebiyle kesin ihraç istemiyle disipline verilen Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bekir Çapar ile ilgili karar verilmiş, Çapar partisinden ihraç edilmişti.

Hakkında verilen kararın ardından 16 Ocak Pazartesi günü basın toplantısı düzenleyeceğini açıklayan Bekir Çapar, sessizliğini sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla bozdu.

Henüz verilen kararın kendisine tebliğ edilmediğini ve içeriğini bilmediğini belirten Çapar, “Kaynağını ve kökünü Anadolu Müdafai Hukuk Cemiyeti’nden alan, ilke ve devrimlerine taparcasına bağlandığım başta Mustafa Kemal Paşamızın önderliğinde kurulan Cumhuriyet Halk Partimizin üyesi olmaktan onur duyuyorum. Gün o gün değildir. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Kerameti kendinden menkul zatların, talep ve kararlarıyla Cumhuriyet Halk Partimiz ilkelerine olan inancım, bağlılığım ve bu konudaki inadım yeterli ve değerlidir” dedi.

İhracı kesin ise il disiplin kurulu kararının vebali ve sorumluluğunun talep edenlere ve bu kararı verenlere ait olduğunu belirten Çapar, “Partililerim asla şunu unutmamalıdır ki, ‘mahkemeler kadıya mülk değildir!’ Cumhuriyet Halk Partisi kurallar manzumesi bir kurumdur! Kimsenin iş yeri de değildir. Cumhuriyet Halk Partimiz fanilerden büyüktür. Ben halen varsa il disiplin kurulu kararına rağmen bu karar kesinleşinceye kadar Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olma sorumluluklarımı yerine getirmeye her zaman olduğu gibi şimdi de inançla ve inatla kararlıyım. Bunun yanında geçmiş dönem İl Genel Meclisi üyesi ve halen Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olarak Mustafa Kemal Paşamızın ilke ve devrimlerinin yılmaz savunucusu ve bekçisi olmaya devam edeceğim. Cumhuriyet Halk Partimiz, Kurucu Genel Başkanımız Mustafa Kemal Paşamızın ilke, devrim ve buyruklarının emrinde ömrüm vefa ettiğince kalacağım. Gönül ve akıl gözümdeki Cumhuriyet Halk Partililiğimi kimse yok edemez. Öksüz büyümüş yağız bir köy delikanlısı olarak Denizli’ye gelen sıradan bir insan sıfatıyla yaşamım boyunca hak ve hukukun peşinde koşan hukukcu/avukat olarak Cumhuriyet Halk Partimize öncelikle üye sıfatıyla hizmet ettim ve etmeye devam edeceğim. Cumhuriyet Halk Partisi bana sahsım olarak önce geçmişte Denizli İl Genel Meclis üyeliği ve bugün de Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği vermiştir. Halen Büyüksehir Belediye Meclis üyesi olarak görevimin başındayım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı