REKLAMI GEÇ

Adalet Yürüyüşü’nde günlerden Denizli

Adalet Yürüyüşü’nde günlerden Denizli

Denizli’den 500 CHP’li, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Adalet Yürüyüşü’ne destek için İzmit’e gitti. Yürüyüşün 20. gününde Denizlililer “Bugün günlerden Denizli” diyerek yürüdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2017 Salı, 14:46

15 Haziran Perşembe günü Ankara Güvenpark’tan ‘Adalet’ sloganı ile yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki adalet korteji, yirminci gününde de İstanbul’a doğru yürüyüşüne devam ediyor. Yürüyüşe Denizli teşkilatları da büyük destek verdi.

Adalet Yürüyüşü’nde 20. gününde 19 kilometrenin daha kat edilmesi bekleniyor. Denizli’den 8 otobüs ve özel araçlarla partililer Kılıçdaroğlu’na destek için İzmit’e gitti. Yürüyüşe katılan Denizlili grupta CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca da yer aldı.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, “Yürüyüşe Denizli’de en yoğun katılım Merkezefendi ilçesinden gerçekleşti. Milyonlar adalet için yürüyor. Evet, adaletin olmadığı ülkede yaşamak istemiyoruz. Bu yürüyüş adalet yürüyüşüdür. Bu yürüyüşün sonunda kazanan adalet, hak ve hukuk olacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı