REKLAMI GEÇ

CHP delege seçimlerinde kavga

CHP delege seçimlerinde kavga

CHP Merkezefendi delege seçimlerinde kavga. Gerzele Mahallesi’nde gerçekleştirilen seçimlerde saatinden sonra gelen üyenin oy kullanması ile başlayan tartışma tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü, iki kişi yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Eylül 2017 Cuma, 12:38

CHP içinde üzüntü yaratan olay Merkezefendi’nin Gerzele Mahallesi delege seçimlerinde yaşandı.

20.00-23.00 saatleri arasında gerçekleştirilen oy kullanma işlemi tamamlandıktan sonra bir üye oy kullanmak üzere geldi. Ancak, oy kullanma zamanının dolduğu gerekçesiyle izin verilmedi.

Tartışmalar da bundan sonra çıktı, üyeler arasında başlayan sözlü gerginlik, sinirlerin gerilmesiyle kavgaya dönüştü.

Olayda, tartışan grupları ayırmaya çalışan CHP Merkezefendi Meclis Üyesi Ali Şaşmaz ile Merkezefendi İlçe Başkan Yardımcısı Kemal Çolak yaralandı.

Kavga kısa sürede yatışırken, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Ali Şaşmaz’ın arbede sırasında yere düşerek yaralandığı öğrenildi.

“TANSİYON YÜKSELMİŞ”
Kavganın ardından bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Teoman Sancar, oy kullanma nedeniyle yaşanan gereksiz bir tartışma olduğunu belirterek, “Bir kadın üyemiz geç gelmiş, ancak oy kullandırılmış. Gerzele’de iki liste çekiştiği için tansiyon biraz yükselmiş. CHP içinde olmaması gereken bir durum” dedi.

Yaşanan olayların CHP içindeki birlik ve bütünlüğü bozmayacağını belirten Sancar, “Yaşanan olay kurumsal yapıyla ilgili değil. İki ayrı listenin yarışıyor olması adrenalini biraz yükseltmiş. Bu da istemediğimiz bir olayı ortaya çıkarmış” dedi.

“GEREKEN ÖNLEMLER ALINACAK”
İl yönetimi olarak seçim yapılan bölgelerde, dostluk ve kardeşliğin hakim olması için gereken ne varsa yapılacağın belirten Sancar, bir daha böyle olumsuz olayların yaşanmaması için önlemlerin alınacağını kaydetti.

“SORUŞTURMA AÇILDI”
Kavga nedeniyle parti içinde soruşturma açıldığını da belirten Sancar, “Yaşanan tatsız olaya neden olanlar, olayın içinde yer alanlar tespit edilecek ve gereken yaptırım uygulanacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı