REKLAMI GEÇ

CHP Parti Meclisi Uzunçiftlik’te çadırda toplandı, Karaca kararları değerlendirdi

CHP Parti Meclisi Uzunçiftlik’te çadırda toplandı, Karaca kararları değerlendirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı “Adalet Yürüyüşü” devam ediyor. Parti Meclisi, yürüyüş nedeniyle Kartepe Uzunçiftlik’te bir çadırda toplandı. Toplantıya CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca da katıldı. Karaca, “Sözkonusu vatan, millet ve çocuklarımız olduğunda CHP’nin siyasi beklentileri bir kenara bıraktığını belirterek, bunun en güzel göstergesinin ‘Adalet Yürüyüşü’ olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2017 Pazartesi, 17:59

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başlattığı “Adalet Yürüyüşü”nü kararlı bir şekilde sürdürüyor. Partili partisiz tüm kesimlerin destek verdiği yürüyüş, kavurucu sıcağa rağmen devam ediyor.

CHP’nin Parti Meclisi de yürüyüş nedeniyle Kartepe Uzunçiftlik’te toplandı. Denizli’den Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca’nın da katıldığı toplantıda yürüyüş değerlendirildi, 9 Temmuz İstanbul planı yapıldı.

KARACA TOPLANTIYI VE YÜRÜYÜŞÜ DEĞERLENDİRDİ
CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, “Adalet Yürüyüşü”nü ve Parti Meclisi toplantısını değerlendirdi.

Karaca, Kılıçdaroğlu’nun “Adalet Yürüyüşü”nün amacını, “Taşeron işçileri, emekliler, köylüler, işçiler, memurlar herkes için adalet istiyoruz. Adaletin olmadığı yerde insan olmaz. İnsanca yaşamak için adalet istiyoruz” sözleriyle değerlendirdiğini kaydetti.

Toplantıda genel hatlarıyla “Adalet Yürüyüşü”nün değerlendirildiğini belirten Karaca, 9 Temmuz İstanbul planlamasının yapıldığını, yürüyüşe ilişkin toplumun nabzının paylaşıldığını anlattı.

“Adalet Yürüyüşü” ile ilgili toplumun bakış açısının olumlu olduğunu ifade eden Karaca, “Yürüyüş sayesinde siyaset değil, toplumun ortak beklentisi olan adalet üzerine genel bir birlik oluştu, geniş bir yelpaze aynı paydada buluştu. CHP, söz konusu vatan, millet ve çocuklarımız olduğunda siyasi beklentileri, parti logosunu ve parti söylemlerini bir kenara bırakan, toplumun ortak kaygıları için her fedakarlığı yapabilen tek parti olduğunu bir kez daha ortaya koydu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı