REKLAMI GEÇ

Basmacı: Vicdanlarını da akıllarını da Saray’a teslim etmişler

Basmacı: Vicdanlarını da akıllarını da Saray’a teslim etmişler

Anayasa değişiklik teklifinin görüşmeleri sırasında çıkan arbedede kolundan yaralanan CHP Denizli Milletvekili Melik Basmacı, “Bugün bir kez daha anladım ki vicdanlarını da, akıllarını da saraya teslim etmişler” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ocak 2017 Cuma, 10:51

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde süren Anayasa Değişiklik Teklifi’nin dün geceki görüşmeleri sırasında bağımsız milletvekili Aylin Nazlıaka kendini kürsüye kelepçelemiş, bunun üzerine de kavga çıkmıştı. AK Partili kadın vekillerin sert müdahalesi sırasında CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı da kolundan yaralanmıştı.

Kolu sargıya alınan CHN’li Basmacı, daha sonra görüşmelere yeniden katıldı. Burada açıklama yapan Basmacı, “Her ne olursa olsun niyeti bozmuşlar. Burada insan da ölse, terör de olsa, ekonomi de bozulsa, bir şekilde niyetleri başkanlığı geçirmek. Bugün bir kez daha anladım ki vicdanlarını ve akıllarını Saray’a teslim etmişler” dedi.

Halide Edip Adıvar’ın Sultanahmet Meydanı’ndaki sözlerini hatırlatan Basmacı, “Ülkemiz refaha barışa kavuşuncaya kadar, bu kubbede yemin ederiz ki, bu ülkeyi savunacağız. Vallahi de billahi de biz bu ülkeyi savunacağız. Şundan herkes emin olsun. Biz Kara Fatmaların, Halide Edip Adıvarların, Mustafa Kemal Atatürk’ün kızlarıysak, kolumuz da çıksa, alnımız da yarılsa biz buradayız, burası bizim” diye konuştu.

Yorumlar

ALİ KARADENİZ   -  Bağlantı 20 Ocak 2017, 16:09

MELİKE HANIM O ARBEDELERİN SEBEBİNİDE AÇIKLARMISINIZ.DEMOKRASİDEN BAHSEDERSENİZ AMA SANDIĞA VE KÜRSÜYE ENGEL KOYARSINIZ.LÜTFEN CEVAP BEKLİYORUZ.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı