REKLAMI GEÇ

CHP’de Bekir Çapar’ın ihracı isteniyor

CHP’de Bekir Çapar’ın ihracı isteniyor

CHP’nin etkili isimlerinden, belediye meclis üyesi Bekir Çapar, kesin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Kesin ihraç isteminin gerekçelerinden bazıları izinsiz televizyona çıkmak, grup kararına uymamak ve konuşmasında Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’ı övmek olduğu öne sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Aralık 2016 Perşembe, 18:09

CHP’de sürpriz bir gelişme. Partinin etkili isimlerinden, belediye meclis üyesi Bekir Çapar, kesin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Partiden kesin ihracının istendiğini doğrulayan, ancak Disiplin Kurulu’nu etkilememek ve soruşturmanın selameti açısından açıklama yapmak istemeyen Çapar, yalnızca “Gönlümden CHP’yi kimse silemez” demekle yetindi.

İHRAÇ GEREKÇELERİNDEN BAZILARI
Parti içinden gelen bilgilere göre Bekir Çapar’ın ihracının istenmesine neden olan ilginç nedenler var. İddiaya göre Çapar’ın kesin ihracı İl Başkanı Teoman Sancar’dan izin almadan televizyon programına çıkmak, özellikle büyükşehir bütçesi görüşmeleri esnasında tüm maddelere red olarak alınan grup kararına uymamak ve konuşmasında Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı övmek gibi nedenlerle isteniyor. Büyükşehir Belediye Meclisi’nde bütçe görüşmeleri esnasında 13 maddenin 12’sine Bekir Çapar dahil parti grubunun Buldan Belediye Başkanı dışında tüm üyeleri evet oyu vermişti. Buldan Belediye Başkanı çekimser kalmıştı. CHP grubu 7. madde için grup olarak red oyu kullanmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı