REKLAMI GEÇ

CHP’den ihraç edilen Çapar ile Başkan Zolan CHP’nin hedefinde

CHP’den ihraç edilen Çapar ile Başkan Zolan CHP’nin hedefinde

Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Bekir Çapar, Başkan Osman Zolan’ın icraatlarını övdüğü için CHP’den ihraç edildiğini iddia etmiş, Zolan da Çapar’a destek verip CHP’yi eleştirmişti. Suskunluğunu bozan CHP İl Başkanı Teoman Sancar, “Çapar yalan söylüyor, Zolan ise komşu evinde karışıklık çıkarıp rant elde etmeye çalışıyor. Biri şov yapıyor biri çanak tutuyor” dedi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2017 Çarşamba, 16:21

Denizli kamuoyu bu hafta CHP’den iki yıllığına ihraç edilen Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Bekir Çapar’ın CHP ile ilgili iddialarını konuşuyor. Başkan Osman Zolan’ın da önceki günkü meclis toplantısında Çapar’a destek verip, CHP kanadını eleştirmesi üzerine ipler iyice gerildi.

Suskunluğunu bozan CHP İl Başkanı Teoman Sancar, Bekir Çapar’ın anlattıklarının gerçeği yansıtmadığını iddia etti. Sancar, “Partimizin Bekilli Belediye Meclis Üyeliği ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulunmuş ve 13 Ocak 2017 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu tarafından partiden ihraç edilmiş olan Bekir Çapar’ın birkaç gündür kamuoyunda paylaştığı ‘Osman Zolan’ı övdüğüm için ihraç edildim’ beyanları gerçeği yansıtmamaktadır. Bekilli İlçe Başkanlığımızın Belediye Meclis Üyesi Bekir Çapar’ın ihraç istemiyle ilgili müracaatlarının gündemi; Bekilli Belediye Başkanı’nın ilçesine hizmet etmesini engellemek, aksatmak ve Belediye Meclis Üyesi seçildiği partinin belediye başkanı aleyhinde olumsuz söylemlerde bulunarak hem partimizi, hem de belediye başkanımızı toplum önünde yıpratma çalışmalarıdır” dedi.

ÇAPAR’I SON KEZ UYARIYORUZ
Teoman Sancar, Osman Zolan’ı övmek isteyen ve öven Çapar’ın bunu kişisel olarak yapabileceğini, ancak CHP etiketiyle asla yapamayacağını söyleyerek, “Buradan son kez Sayın Çapar’ı uyarıyorum. Kendisini Belediye Meclis Üyesi adayı göstererek bugün Bekilli Belediyesi’nde ve Büyükşehir Belediyesi’nde meclis üyesi olmanı sağlayan CHP’dir. Bugün çıkıp da şahsi şovlarını CHP üzerinden yapmaya kalkma. Geçmişte üyesi olduğun partiye saygını koru, kimlere hangi amaçla övgü yağdırıyorsan bizleri ilgilendirmez ama CHP’yi basamak olarak kullanmaya çalışma. Senin ve CHP üstünden prim yapmaya çalışan Zolan’a çanak tutma” dedi.

SEN ÖNCE ERKAN HAYLA’NIN İDDİALARINA YANIT VER
Teoman Sancar, Osman Zolan’a da tepki gösterdi. Zolan’ın da Çapar gibi CHP üzerinden prim yapmaya çalıştığını iddia eden Sancar, “Komşunun evinde karışıklık çıkarıp rant elde etmeyi hayal etmeyiniz. Siz önce kendi partinize bakın. FETÖ ile mücadele edilmiyor diyen Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla’nın iddialarına yanıt verin. AKP içinde disipline verilen milletvekili adayları, Belediye Meclis Üyeleri hakkında kesin ihraç istenmesinin sebeplerini kamuoyuna açıklayamazken, çıkıp da komşu evi karıştırmaya çalışmayın. CHP’yi şovunuza alet etmeyin. Denizli halkı sizden hizmet bekliyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı