REKLAMI GEÇ

Çavuşoğlu’ndan atletli mesaj

Çavuşoğlu’ndan atletli mesaj

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun ‘adalet’ yürüyüşü sırasında çekilen atletli fotoğrafının kamuoyunda geniş yankı bulmasından sonra Denizli il eski başkanı Nuri Çavuşoğlu da atletli fotoğrafını paylaştı, örgüte mesaj verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ağustos 2017 Çarşamba, 12:40

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘adalet’ yürüyüşünde bir mola sırasında beyaz askılı atlet ile yemek yerken çekilen fotoğrafı sosyal medyada fenomen olmuştu. CHP Lideri’nin bu fotoğrafı ‘Halk Adamı’ başlığı ile sıklıkla paylaşılmış ve özellikle CHP üyeleri tarafından beğeni ile karşılanmıştı.

Fotoğrafa ilişkin tartışma sürerken CHP Denizli il eski başkanı Nuri Çavuşoğlu da benzer bir fotoğraf paylaştı. Avukatlık mesleğinin yanı sıra turizm sektöründe de faaliyet gösteren Çavuşoğlu, ailesine ait turistik Aqua Park’ta atletle çekildiği fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Çavuşoğlu paylaşımın altına “Atletle kahvaltı yapar gerekirse de çalışırız. Her zaman tek kavgamız helal lokmanın kursağımızdan geçmesidir. Anladın sen onu” ifadesini yazdı.

Kısa süre içinde partililerden beğeni ve yorumlar alan Çavuşoğlu’nun adı son dönemde yeniden adaylık için geçiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Örgütü’nde bazı üye ve dostlarının yeniden aday olması konusunda baskı yaptığı Çavuşoğlu, şimdilik böyle bir düşüncesinin olmadığını söylese de, her geçen gün baskının arttığı biliniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı