REKLAMI GEÇ

CHP’nin yeni parti binası 12 Ekim’de açılıyor

CHP’nin yeni parti binası 12 Ekim’de açılıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Teşkilatı, çok katlı yeni İl Başkanlığı binasına kavuşuyor. 12 Ekim’de gerçekleşecek açılışta kurdelayı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu kesecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ekim 2017 Perşembe, 10:43

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Teşkilatı, İl Başkanı Teoman Sancar ve il yönetiminin uzun süredir üzerinde çalıştığı projenin sonlandırılmasıyla yeni parti binasına kavuşuyor.

Topraklık Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 7 katlı binanın açılışı 12 Ekim saat 16.00’da gerçekleşecek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açılış için 12 Ekim’de Denizli’ye gelecek, kurdelayı kestikten sonra muhtarlar ve oda başkanlarıyla bir toplantı düzenleyecek.

CHP Denizli Teşkilatı’nın 7 katlı yeni İl Başkanlığı binasında toplantı salonları, partililerin ziyaretleri sırasında zaman geçirebilecekleri salonlar da bulunuyor. Yıllardır fiziki şartları uygun olmayan apartman dairelerinde partililere hizmet veren il yönetiminde açılış hazırlıkları da hız kazandı. Öte yandan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun programı da kesinlik kazanmadığı için kamuoyuna açıklama yapılmadığı öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı