REKLAMI GEÇ

Demirci; “2019’da Merkezefendi Belediyesi CHP’li olacak”

Demirci; “2019’da Merkezefendi Belediyesi CHP’li olacak”

Merkezefendi CHP İlçe Başkanı Sedat Demirci, 2019 yerel seçimleri hazırlıklarına başladıklarını belirterek, “Referandum sonucu Merkezefendi’de AK Parti’nin yenileceğini gösterdi. Yerel seçimler de öyle bir aday çıkaracağız ki, referandumda çıkan yüzde 59’luk oy oranını geçecek” dedi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2017 Çarşamba, 11:27

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, referandumda ‘Hayır Platformu’nun, devlet ve belediye kaynaklarını pervasızca harcayanlara karşı büyük mücadele verdiğini ve Merkezefendi’de başarılı olduğunu söyleyerek, “Onların da yenilebileceğini gösterdik. Öyle bir aday çıkaracağız ki, 2019 yerel seçimlerinde yüzde 59’luk referandum oyunu bile geçecek” dedi.

Merkezefendi Belediye Meclisi Grup Başkanvekilliği devir teslim töreni için parti binasında basın toplantısı düzenleyen Sedat Demirci, 2 yıl sonra yapılacak yerel seçimler için düğmeye bastıklarını söyledi.

Demirci, “Referandum sonuçları vicdanlarda kanayan yaradır. Demokrasi tarihimize de kara bir leke olarak geçti. CHP’nin öncülüğündeki ‘Hayır Platformu’ Merkezefendi’de önemli başarı elde etti. Devlet ve belediye kaynaklarını pervasızca harcayanlara, baskılara rağmen yüzde 59’luk oy küçümsenemez. Bu oy oranı, Merkezefendi’de ve Denizli’de AKP’nin yenilebileceğinin göstergesidir. Merkezefendili hemşehrilerime müjdem şudur; CHP 2 yıl sonra yapılacak yerel seçimler için düğmeye bastı ve hazırlıklarına başladı. Öyle bir aday çıkaracağız ki, referandumda alınan oy oranını bile geçecek. Bunu herkes görecek” dedi.

YILDIZ GÖREVİ HAZAR’A DEVRETTİ
Bu arada, Merkezefendi Belediye Meclisi CHP Gurup Başkanvekili Sabri Yıldız, görevini Ayşe Hazar’a devretti. Yıldız, “Merkezefendi Belediye Meclisi’nde demokrasi anlayışımızdan ötürü her yıl grup başkanvekili değişiyor. Bu güne kadar bana destek olan meclis üyelerine teşekkür ediyorum” derken, görevi devralan Ayşe Hazar ise, “12 meclis üyesi arkadaşımla birlikte Merkezefendi Belediye Meclisi’nde disiplinli ve yapıcı muhalefet yapmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

İlçe Başkanı Sedat Demirci, görev süresi sona eren Sabri Yıldız’a teşekkür plaketi verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı