REKLAMI GEÇ

Denizlili avukat Özgür Nemutlu, CHP Eyüp İlçe Başkanlığı için yarışıyor

Denizlili avukat Özgür Nemutlu, CHP Eyüp İlçe Başkanlığı için yarışıyor

Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Eski Başkanlarından, Denizlililerin ‘Karanfilli Hoca’ olarak tanıdığı Merhum Emekli Öğretmen Abdülgaffar Nemutlu’nun oğlu Özgür Nemutlu CHP Eyüp İlçe Başkanı olabilmek için yarışıyor. Eyüplü CHP’liler pazar günü sandık başına gidiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2017 Cuma, 18:56

Denizli’nin çok yakından tanıdığı rahmetli Abdulgaffar Nemutlu’nun avukat oğlu Özgür Nemutlu, CHP Eyüp İlçe Başkanı olabilmek için yarışıyor.

Önce ODTÜ işletme bölümünden mezun olan, aynı zamanda İstanbul Hukuk Fakiltesi’nde ikinci üniversiteyi bitiren Avukat Özgür Nemutlu, pazar günü gerçekleştirilecek Eyüp İlçe Kongresi’nde 4 aday ile yarışacak.

Eyüp’ün Göktürk Mahallesi üyesi olan Avukat Özgür Nemutlu referandum sürecinde Göktürk Mahallesi ve çevre köylerde yaptığı çalışmalar ile ön plana çıkmıştı. Adalet yürüyüşünde aktif olarak katılan Avukat Özgür Nemutlu’nun, kongre öncesi temaslarını tamamladı ve iddialı bir şekilde seçimlere giriyor.

Kongre öncesi de birleştirici açıklamalar yapmayı sürdüren Özgür Nemutlu, geçmişin hesaplarının, kişisel ihtirasların bir kenara bırakılması gerektiğini ifade etti.

CHP’nin yerel ve genel seçimleri kazanmasından başka bir şey düşünmediklerini dile getiren Nemutlu, “Pazar günü şölen havasında bir seçim olacağını biliyoruz. Benimle birlikte bu göreve talip olan arkadaşlarımız var. Bu görev için önce yarışacağız. Seçimlerden sonra da kol kola girip, CHP için mücadele edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı