REKLAMI GEÇ

ERTEMUR ADAY MI?

ERTEMUR ADAY MI?

CHP’de Pamukkale ilçe kongresinin iptaline yönelik başvurular eski milletvekili Ali Rıza Ertemur’un il başkan adaylığını yeniden gündeme getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2017 Cuma, 12:11

Cumhuriyet Halk Partisi’nde il eski başkanı ve 23. Dönem Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, 30 Aralık’ta yapılacak il kongresinde aday olacak mı?
Denizlihaber.com’dan Selami Aydın’a değerlendirmelerde bulunan Ertemur’un Pamukkale ilçe kongresine yapılan itirazlardan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.
Tek liste ile gidilen kongrenin ardından öngörülen tarihten önce yapıldığı gerekçesi ile üç partili tarafından itiraz edilen kongrenin akibeti hakkında ise son kararı Yüksek Seçim Kurulu verecek.
Ertemur kongreye yapılan itirazları değerlendirirken; “Meydanı onlara bırakmam… Her zaman partim için yapmam gerekeni yaparım… Bu saatten sonra da asla geri çekilmem” ifadelerini kullandı.
Parti içinde yeniden il başkanı olması yönünde baskıyla da karşılaşan Ertemur’un adaylık konusundaki son kararını önümüzdeki günlerde vermesi bekleniyor.
Diğer yandan Cumhuriyet Halk Partisi’nde mevcut başkan Teoman Sancar’ın yeni dönem için adaylığına kesin gözle bakılırken kulislerde eski başkan Nuri Çavuşoğlu’nun ismi de gündeme geliyor.
Kongreler sürecinde dikkatli bir çalışma yürüten Çavuşoğlu’nun da bazı çevreler tarafından adaylık baskısı altında tutulduğu öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı