REKLAMI GEÇ

Ertemur il başkanlarını topladı

Ertemur il başkanlarını topladı

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Örgütü’nde eski başkanlar istişare toplantısı için bir araya geldi. İl Başkanı Ertemur’un çağrısı ile yapılan toplantıda seçimler konuşuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2018 Cumartesi, 13:48

Cumhuriyet Halk Partisi’nde İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, il eski başkanlarını topladı istişare toplantısı gerçekleştirdi. Parti binasındaki toplantıda il eski başkanları Himmet Yavaş, Zafer Gönenç, Niyazi Oğuzlar, Ali Kavak, Teoman Sancar, Ümiz Dizdaroğlu, Yıldırım Aycan ve Nuri Çavuşoğlu’nun yanı sıra Denizli Eski Belediye Başkanı Ali Marım da hazır bulundu.

2019 seçimlerine ilişkin görüş ve değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda İl Başkanı Ertemur, Denizli örgütünün izlemesi gereken yol haritası hakkında eski kurmayların görüşlerini dinledi.

Saha çalışmalarına son dönemde büyük bir hız veren İl Başkanı Ertemur sadece il eski başkanlarının değil, partide deneyim sahibi eski kurmayların da görüş ve önerilerini dikkate alıyor. Seçimlere tüm örgüt olarak birlik ve dayanışma içinde girmeyi planlayan Ertemur’un seçim döneminde eski kurmaylara görevler vermesi de bekleniyor.

Başkanlar buluşmasına ilişkin denizlihaber.com’a değerlendirmede bulunan CHP İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, “Yerel, genel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimi 2019 yılını çok önemli hale getiriyor. Hepimiz seçim odaklı çalışıyoruz. Geçmişte siyaset yapmış tüm arkadaşlarımız bu işin içinde. Herkes bu çalışmalarda yer alacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı