REKLAMI GEÇ

Ertemur il başkanlığı görevini devraldı

Ertemur il başkanlığı görevini devraldı

CHP’de il başkanlığına seçilen Ali Rıza Ertemur, parti merkezinde düzenlenen törenle görevi eski başkan Teoman Sancar’dan devraldı. Devir teslim töreninde iddialı konuşan Ertemur, “Yegane amacımızın Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu asla unutmayacağız. Bu bayrağı büyükşehire dikeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ocak 2018 Perşembe, 16:18

Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen CHP İl Kongresi’nde Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Azmi Ermiş ile yarışan ve 303 delegenin oyunu Ali Rıza Ertemur, partinin yeni il başkanı oldu. Önce seçim kurulundan mazbatasını alan Ertemur, parti merkezinde düzenlenen törenle görevi eski başkan Teoman Sancar’dan devraldı. Devir-teslim törenine kongredeki rakipleri Çavuşoğlu ve Ermiş de katıldı, partililer yoğun ilgi gösterdi.

“MUSTAFA KEMAL’İN ASKERİ OLARAK YANLARINDAYIZ”
Görevi devreden Teoman Sancar, Denizli’de yerel ve genel iktidarın çoban ateşini yakmak için mücadele ettiklerini belirterek, “İki yıllık dönemim boyunca ana anlayışımız, ana ilkemiz 1 milyonluk Denizli’nin sosyal demokrat anlayışla kaynaşması ve insanlarımızda Atatürk sevdasının ortaya çıkarmaktı. Bugün partimizdeki birliktelikten yeni il binamıza kadar yaptığımız hizmetlerden dolayı onurlu ve gururluyum. Yeni il başkanımız Ali Rıza Ertemur’un da bu heyecanı kat kat artırarak üzerine çok değerli taşlar koyacağına inancım tam. Kendisinin CHP’yi Denizli’de en iyi şekilde temsil edeceğinden, AK Parti ile en iyi şekilde mücadele edeceğinden eminiz. Bana ne zaman ihtiyaç duyarsa, Mustafa Kemal’in bir askeri olarak her zaman yanındayım” dedi.

“BU BAYRAĞI BÜYÜKŞEHİRE DİKECEĞİZ”
Teoman Sancar’dan il başkanlığını devralan Ali Rıza Ertemur ise, 30 Aralık’ta gerçekleştirilen il kongresinde şölen yaşadıklarını söyledi.

Ertemur, “Bu onurlu görev bize verildi. Önceki yönetimden aldığımız bu bayrağı en yükseğe taşıyacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu yola çıktığımızda yegane amacımızın Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu asla unutmayacağız. 24 arkadaşımızla birlikte bu bayrağı mutlaka büyükşehire dikeceğiz. Bu haramilerin iktidarına son vereceğiz. Aldığımız sorumluluğun ne kadar büyük olduğunun farkındayız. Ülkemiz karanlık bir süreçten geçiyor. Baskı ve zulmün her geçen gün arttığı bir dönemdeyiz. Ama bunlar bizi yıldırmayacak. İnanıyoruz ki kazanacağız” diye konuştu.

ERTEMUR’DAN SANCAR’A ÇİÇEKLİ TEŞEKKÜR
Konuşmaların ardından yeni İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, görevi süresince partiye verdiği hizmetlerden dolayı eski İl Başkanı Teoman Sancar’a çiçek takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı