REKLAMI GEÇ

Ertemur: “Kazanan CHP, kazanan sevgi”

Ertemur: “Kazanan CHP, kazanan sevgi”

Yılın son günlerinde gerçekleştirilen CHP İl Kongresi’nden zaferle ayrılan ve il başkanı seçilen Ali Rıza Ertemur, kongreyi ve sonucu değerlendirdi. Ertemur, “Bu seçimde kaybeden yok, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi, kazanan sevgi oldu” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ocak 2018 Pazartesi, 12:25

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, EGS Kongre Merkezi’nde yapılan kongrenin şenlik havasında geçtiğini belirterek, “Bu ortamın oluşmasına katkı koyan başta önceki il başkanımız Haşim Teoman Sancar ile yönetimine, bayrak yarışında ben de varım diyen aday arkadaşlarım ve yönetimlerine, tarihi bir katılım gösteren delegelerimize ve tüm partililerimize, Denizli halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Kongrenin sadece bir bayrak yarışı olduğunu vurgulayan Ertemur, “Seçim sonuçları belli olmaya başladığı anda, göreve talip olan üç aday olarak el ele sahnedeydik. Bu görüntü açıkça gösterdi ki, CHP’de kazanan sevgi oldu, kazanan kardeşlik oldu, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi oldu” dedi.

2018’e girerken, ortaya çıkan fotoğrafın Denizli için ve Türkiye için umut olduğunu vurgulayan Ertemur, “Kongre Denizli’de özlenen günlerin yakın olduğunu gösterdi. Sevgi ile dostluk ile 2019’da Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağız. Bunun için örgüt olarak hepimiz elimizden geleni yapacağız. Ekibimizin en büyük destekçisi aday olan diğer arkadaşlarımız olacaktır, bundan hiç şüphem yok” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı