REKLAMI GEÇ

Halk siyaseti dizayn etmeli

Halk siyaseti dizayn etmeli

CHP Denizli Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Adnan Keskin, siyasetin halkı değil, halkın siyaseti dizayn etmesi gerektiğini belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2014 Salı, 14:03

Ankara’nın ve CHP’nin sıcak gündemi olağanüstü kurultaydan uzak Denizli’de ziyaretler gerçekleştiren Keskin, Ankara’daki siyasetin gündemiyle Anadolu’daki siyasetin gündeminin birbirinden çok farklı olduğunu söyledi.

Türkiye’nin başta ekonomi, işsizlik ve yoksulluk  olmak üzere sorunlar yumağına dönüştüğünü kaydeden Keskin, ‘’İnsanlar mutsuz ve gelecekten umutsuz. Toplum karamsarlık girdabına sürüklemiş durumda. Geçim sıkıntısı çekenler ise psikolojik travma içinde’’ dedi.

Türkiye’de siyasetin toplumun beklentilerini karşılayacak çözümleri üretmekten uzaklaştığını savunan Keskin, ‘’Halkımız siyasete daha çok katılmalıdır. Sorunun tek çözüm yolu budur. Siyaseti sorgulayan, gerekirse toplumsal reflekslerini ortaya koyan, hesap soran bir kimliğe bürünmelidir. Aksi halde siyasetçiler bildiğini okumaya devam edecektir. Siyasetin halkı dizayn etmesi değil, halkın siyaseti dizayn etmesi kaçınılmaz hale gelmiştir. Türkiye’nin yaşadığı tüm olumsuzlukların giderilmesinin tek reçetesi budur” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı