REKLAMI GEÇ

Kadın kadına sohbet

Kadın kadına sohbet

CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşen Sarıoğlu Kocabay ile birlikte Zümrüt Mahallesi’ndeki kadınlarla bir araya geldi. Daha önce tespit edilen ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştıran Karaca, kadınların sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2016 Cumartesi, 08:30

CHP Pamukkale İlçe Kadın Kolları, mahallelerdeki ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam ediyor. Daha önce tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerine, yardımları ulaştıran CHP’li kadınlara, Parti Meclisi üyesi Gülizar Biçer Karaca da eşlik etti.

denizli-gulizar-bicer-karaca-h

Pamukkale’nin Zümrüt Mahallesi’nde ihtiyaç sahiplerini sevindiren Karaca, bir evin bahçesindeki ceviz ağacının altında mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Kadın kadına koyu bir sohbete dalan Karaca, hem mahallenin, hem de kadınların sorunlarını dinledi.

denizli-gulizar-bicer-karaca-1

CHP olarak kadınların yanında olduklarını ve onların her konudaki sorunlarını çözmek için seferber olacaklarını belirten Karaca, “Sorununuz ne olursa olsun, ister bize oy verin ister vermeyin, bize geldiğinizde biz sizlerin sorunlarını çözmek için çalışırız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı