REKLAMI GEÇ

Karaca: Başkanlığı bırakın, teröre bakın

Karaca: Başkanlığı bırakın, teröre bakın

CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlere düzenlenen hain saldırıyı kınadı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Bırakın başkanlığı teröre bakın” çağrısında bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2016 Cumartesi, 12:33

Kayseri’de çarşı inine çıkan er ve erbaşlara teröristlerce bu sabah bombalı araçla düzenlenen ve ilk belirlemelere göre 13 askerin şehit düştüğü 48 askerin de yaralandığı saldırıya yurt genelinde tepki yağıyor.

CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca da yaptığı açıklamada, saldırıyı kınadı, Cumhurbaşkanı’na ve meclise çağrıda bulundu. Karaca, “Yine terör, yine gözyaşı ve acı. Arık ezberlenmiş kelimeler gereksiz. Bırakın başkanlığı insanları yaşatın. Başkanlık için verdiğiniz mücadeleyi terörü önlemek, yurttaşlarımızı yaşatmak için verin. Bırakın her şeyi bir kenara tek gündem terör olsun. Kurtuluş Savaşı’nı veren TBMM’de birlik olunursa, terör sorunu da kararlı tutum ve iradeyle çok kısa zamanda çözülür. En önemlisi de çözme kararlılığı ve iradesidir. Göstermelik değil, inançla ve kararlılıkla. İhmal varsa sorumlularından hesap sorulmalı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı