REKLAMI GEÇ

Karaca bu odada çalışacak

Karaca bu odada çalışacak

CHP’de hızla yükselen Gülizar Biçer Karaca, Parti Meclisi’ne ikinci kez seçilme başarısını, MYK’ya girip, genel başkan yardımcısı olarak taçlandırdı. CHP Genel Merkezi’nde Karaca ile birlikte yeni MYK üyeleri için de hazırlıklar tamamlandı. Genel Başkan Yardımcısı Karaca’ya yeni bir oda tahsis edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2018 Salı, 16:44

CHP’de olağan kurultay ile başlayan süreç, partinin A Takımı’nın belirlenmesiyle tamamlandı. CHP’de son dönemlerin hızla yükselen isimlerinden biri olan Gülizar Biçer Karaca, ikinci kez parti meclisine, üstelik de önemli bir oy ile 15. sıradan seçilerek önemli bir başarı elde etti.

BAŞARISINI MYK İLE TAÇLANDIRDI
CHP içindeki başarısını partinin yönetim kademesi olan Merkez Yönetim Kurulu’na (MYK) girerek taçlandıran Gülizar Biçer Karaca, Doğadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini de üstlendi.

HAZIRLIKLAR TAMAM. BU ODADA GÖREV YAPACAK
Yeni MYK’nın belirlenmesinin ardından CHP Genel Merkezi’nde hummalı bir çalışma yapıldı. Yeni MYK üyelerinin görev yapacağı odalar belirlendi, tefrişleri yapıldı.

MYK’ya Denizli’den giren ilk kadın olan ve bununla birlikti birçok ilki de gerçekleştiren Gülizar Biçer Karaca’nın odası da hazırlandı. CHP Genel Merkezi’nde Karaca’ya yeni bir oda hazırlandı. Karaca, bu odayı kullanacak ilk genel başkan yardımcısı olacak.

KARACA’NIN ADI İLKLERLE ANILIYOR
CHP’de 7 Haziran seçimlerinde milletvekili olan ve Ankara’nın yolunu tutan Karaca, meclisteki kısa süren görevinde divan katibi olarak önemli bir başarı elde etti. Kasım seçimlerinde az bir oy farkıyla milletvekilliğini kaçıran Karaca, çalışmalarına devam etti ve parti meclisine girmeyi başardı. Burada yaptığı çalışmalarla hızla yükselen Karaca, ikinci kez parti meclisine girdi, MYK’ya seçildi ve genel başkan yardımcısı oldu.

Denizli’den seçilen ilk kadın PM üyesi, ilk kadın MYK üyesi, ikinci kez seçilen ilk isim, ilk genel başkan yardımcısı gibi birçok özelliği elde eden Gülizar Biçer Karaca, ortaya koyduğu azim ve çalışmayla Türkiye’nin dört bir yanındaki teşkilatların da desteğini aldı. Karaca, hem PM, hem de MYK sürecinde Türkiye’nin dört bir yanındaki teşkilatlardan destek aldı.

İLK TOPLANTI ÇARŞAMBA GÜNÜ
PM ve MYK üyesi Gülizar Biçer Karaca, çarşamba günü (yarın) yapılacak ilk toplantıya katılmak üzere Ankara’ya gidecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı