REKLAMI GEÇ

Kılıçdaroğlu Bekilli’de

Kılıçdaroğlu Bekilli’de

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bekilli Belediyesi’nin hayırsever desteği ile yaptıracağı huzurevinin temelini attı. CHP’nin iktidar olması halinde emeklilere yılda 2 maaş ikramiye vaadini yineleyen Kılıçdaroğlu, “Bize ‘Nereden bulacaksınız’ diye soruyorlar. Bizim evinde kasası olan oğullarımız yok. Biz kaynak buluruz. Çatlasanız da patlasanız da o ikramiyeleri vereceğiz” dedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 25 Mart 2015 Çarşamba, 15:42

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bekilli’ye gelişinde kalabalık bir vatandaş ve partili topluluğu tarafından karşılandı. Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in de eşlik ettiği CHP Lideri, Bekilli Belediyesi önünde toplanan vatandaşlara seslendi. 

denizli-chp-genel-baskani-kemal-kilicdaroglu-bekilli-huzurevi-temel-atma-meydan

Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Başkafa’nın 6 yıldır hükümet desteği olmadan hizmet ürettiğini belirten Kılıçdaroğlu, CHP iktidarında etnik, inanç ve siyasi ayrımcılık olmayacağı sözünü verdi. Emeklilere dini bayramlarda yılda 2 maş ikramiye vaadini yineleyen Kılıçdaroğlu, “Bize ‘Nereden bulacaksınız?’ diye soruyorlar. Bizim evinde para kasası olan oğullarımız yok. Biz kaynak buluruz. Çatlasanız da, patlasanız da ikramiyeleri vereceğiz” dedi.

CHP olarak tek gayelerinin, herkesin, huzurlu, barış içinde, geçim sıkıntısı yaşamadığı bir Türkiye olduğunu belirten CHP Lideri, “Türkiye’de 6 milyon 200 bin işçi varken, AKP hükümeti çıkardığı yasa ile yabancılara çalışma olanağı veriyor. Biz CHP iktidarında önce kendi vatandaşımız diyeceğiz” diye konuştu.

denizli-chp-genel-baskani-kemal-kilicdaroglu-bekilli-huzurevi-temel-atma-ic-arsasini-bagisladi-

ARSASINI BAĞIŞLAYAN SÜLEYMAN AMCAYA PLAKET
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu konuşmasının ardından, Bekilli’de 3 bin 500 metrekarelik alan üzerine yapılacak olan 80 kişilik huzurevi için arsa ve 25 bin lira para bağışında bulunan 86 yaşındaki Süleyman karakuş’a teşekkür plaketi verdi.

denizli-chp-genel-baskani-kemal-kilicdaroglu-bekilli-huzurevi-temel-atma-temel-atma-
“60 PLAKET HAZIRLADIK”
Belediye Başkanı Mustafa Başkafa, “Bekilli hep ötekileştirildi. Ancak biz bize yetiyoruz. Bekilli halkının desteği ile Üniversite, okul ve bir çok kamu binasını Bekilli’ye kazandırdık. Huzurevine katkıda bulunan 60 hayırseverimize verilmek üzere 60 plaket hazırladık” dedi.
Kılıçdaroğlu daha sonra huzurevinin temelini attı. Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler buradan Burdur’a gitti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı