REKLAMI GEÇ

Kılıçdaroğlu Denizli’ye geldi

Kılıçdaroğlu Denizli’ye geldi

Partisinin il binasının açılışını yapmak ve bir dizi toplantıya katılmak üzere Denizli’ye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çardak Havaalanı’na indi. Kılıçdaroğlu, CHP yöneticileri ve kalabalık bir partili topluluğu tarafından karşılandı. Karşılamada Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı, Topuklu Efe lakaplı Özlem Çerçioğlu ve Denizli’nin topuklu efesi Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik yan yanaydı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2017 Perşembe, 10:08

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu taşıyan uçak, saat 10.00 sıralarında Çardak Havaalanı’na indi. Parti kurmaylarının da eşlik ettiği Kılıçdaroğlu, Denizli Milletvekilleri, Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, CHP’li belediye başkanları, İl Başkanı Teoman Sancar, parti yöneticileri ve kalabalık bir partili grubu tarafından karşılandı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Çardak’taki karşılamanın ardından kent merkezine gelmek için hareket etti. Kılıçdaroğlu’nun gün boyu gerçekleştireceği etkinlikler ise bir hayli yoğun.

İl olarak iş adamları ve sanayicilerle buluşacak olan Kılıçdaroğlu, ardından bir basın toplantısı düzenleyecek ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmeler yapacak.

Basın toplantısının ardından kanaat önderleriyle buluşacak olan Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin en büyük il başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirecek, ardından da Çal’da Şehit Uzman Çavuş Muhammet Arıkan’ın baba ocağını ziyaret edip, şehit ailesiyle bir araya gelecek.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu bu ziyaretin ardından Denizli’den ayrılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı