REKLAMI GEÇ

Kılıçdaroğlu’ndan 2019’da Denizli’yi alacağız açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan 2019’da Denizli’yi alacağız açıklaması

2019’un kadınların yılı olacağını söyleyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, kadınların kahramanlıklarıyla 2019’da iki büyük sınavdan başarıyla çıkacaklarını söyledi. Grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, ilk sınav olarak gösterdiği yerel seçimlerin için “Denizli’yi alacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Şubat 2018 Salı, 14:27

CHP’de yerel seçimlerde Denizli’nin de içinde olduğu 7 büyükşehri alma konusundaki iddiasını bu kez en üst isimden, birinci ağızdan ilan etti.

Haftalık olağan grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2019’un kadınların yılı olacağını söyledi. 2019’da Türkiye’nin iki büyük sınav vereceğini dile getiren Kılıçdaroğlu, bunlardan ilkinin yerel seçimler olacağını hatırlattı. Kadınların, demokrasi için, çocuk istismarına karşı çıkmak için, kadın haklarına sahip çıkmak için CHP’ye oy vermeleri çağrısında bulunan ve kadınların sayesinde 2019’un ilk sınavından zaferle ayrılacaklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, hedefindeki büyükşehirleri açıkladı.

“2019’da nereyi alacağız?” diye partililerine seslenen Kılıçdaroğlu, “İstanbul’u alacağız, Ankara’yı alacağız, Bursa’yı alacağız, Denizli’yi alacağız, Antalya’yı alacağız, Mersin’i alacağız, Adana’yı alacağız” sözleriyle CHP örgütlerine yerel seçim hedefini gösterdi.

CHP’de daha önce Gürsel tekin başta olmak üzere zaman zaman tepe yönetimi Denizli’yi 2019’da almak istediklerini dile getirmiş, CHP Denizli İl Başkanlığı Binası açılışında ise Kılıçdaroğlu, il örgütünden Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni kazanma sözü almıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı