REKLAMI GEÇ

KURULTAYDAN DENİZLİ İZLENİMLERİ

KURULTAYDAN DENİZLİ İZLENİMLERİ

CHP kurultayında Denizli delegasyonu tam kadro hazır bulundu. Adnan Keskin’in ismi salonda anons edildi, alkışlandı. Ertemur, Keskin ve Mustafa Gazalcı’nın ismi kurullarda görev alacaklar arasında gösterildi.

/ DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2010 Cumartesi, 17:32

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 33. Olağan Kurultay coşkulu bir açılışla başladı. Türkiye’nin dört bir yanından partililerin akın ettiği kurultaya, Denizli delegasyonu da tam kadro katıldı. İl Başkanı Zafer Gönenç, Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan, Acıpayam İlçe Başkanı Ömer Alev, Tavas İlçe Başkanı Süleyman Eser Özgün, Güney İlçe Başkanı Selahattin Dedeoğlu, Honaz İlçe Başkanı Barış Şahin, Çal İlçe Başkanı Orhan Koparan, Çardak İlçe Başkanı Osman Aktop, Sarayköy İlçe Başkanı Rıfat Kapancıoğlu, Akköy İlçe Başkanı Yusuf Durmuş, Kale İlçe Başkanı Mehmet Çelimli, Çameli İlçe Başkanı Saffet Akyol ve İsmail Akbaba’dan oluşan delegasyona doğal delege olan Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur da eşlik etti. Denizli’den 150’nin üzerinde partili kurultaya katıldı.

Ali Marım da geldi
Denizli’den kurultay salonuna gelenler arasında önemli isimler de bulunuyordu. Denizli Belediye eski Başkanı ve PM eski Üyesi Ali Marım, İl Genel Meclisi Üyeleri Huriye Çağlayan ve Ali Şaşmaz, Denizli Belediye Meclis Üyeleri Arif Balkanay, Kemal Dağ ve Teoman Sancar da tarihi kurultayı takip etti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde uzun süre genel sekreterlik görevi üstlenen, Bayındırlık eski Bakanı, İş Bankası Yönetim kurulu Üyesi Adnan Keskin’in salona gelişi de büyük alkış aldı. Adı tüm kurultay salonuna anons edilen Keskin, partililerden destek gördü. Kamer Genç, Rahşan Ecevit, Arif Sağ ve Edip Akbayram isimleri de salonda büyük alkış aldı.

Tarihi kurultayın tek genel başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, salona geldiğinde ise büyük bir coşkuyla karşılandı. Tüm salonu dolaşan Kılıçdaroğlu, Denizli delegasyonunun önünde uzun süre kaldı.

Denizli açısından en çok merak edilen konu ise yeni seçilecek parti kadrolarında, Denizlili isimlere görev verilip verilmeyeceği konusu oldu. Salonda konuşulan isimler arasında Ali Rıza Ertemur, Adnan Keskin ve Mustafa Gazalcı adları da geçti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı