REKLAMI GEÇ

Mahkeme: Cihaner’i zorla getirin

Mahkeme: Cihaner’i zorla getirin

CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner ve emekli Orgeneral Saldıray Berk’in de aralarında bulunduğu 14 sanığın “terör örgütü üyeliği” suçundan yargılandığı davada, Yargıtay 11. Ceza Dairesi, Cihaner hakkında 6. kez zorla getirme müzekkeresi yazılmasını kararlaştırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Eylül 2014 Cuma, 14:43

Yargıtay Ceza Genel Kurulu salonundaki duruşmaya, sanıklardan CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner ve duruşmadan vareste tutulan Saldıray Berk katılmazken, bazı sanıklar ve sanık avukatları hazır bulundu. CHP İzmir Milletvekilleri Rıza Türmen ve Mustafa Balbay, Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin de izlediği duruşmada, Daire Başkanı Hüseyin Eken, celse arasında dosyaya giren belgeleri tutanağa geçirdi.

Duruşmada yine karar çıkmazken, mahkeme Cihaner’in savunmasının alınamaması ve dosyanın bulunduğu aşama nedenleriyle derhal beraat kararı verilmesi talebini reddetti.

Ayrıca Cihaner’in gelecek celse duruşmada hazır edilmesi için hakkında yeniden zorla getirme müzekkeresi yazılmasını kararlaştırdı. Duruşma, 12 Aralık 2014’e ertelendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı