REKLAMI GEÇ

Mazertleri bu!

Mazertleri bu!

AK Parti’nin Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterlerini her yerde görmek mümkünken CHP ve MHP’nin Çatı Adayı Ekmelettin İhsanoğlu’nun kampanyasının cılız kalması dikkat çekiyor. “Neden böyle?” sorusuna CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun verdiği yanıt ise şaşırttı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2014 Perşembe, 13:05

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 10 gün kaldı. AK Parti’nin adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, için parti teşkilatı seferber olmuş durumda. Etkin ve gösterişli bir seçim kampanyası yürütülüyor. Kentin en işlek yerlerinde, gözün görebileceği, dikkat çekici her noktada Erdoğan’ın posterleri ve afişleri var.

Buna karşın CHP ve MHP’nin çatı adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu için yürütülen kampanya ise çok güçlü değil. Ara sokaklarda partililere ait binalara asılmış birkaç küçük afişin dışında, İhsanoğlu için etkili bir kampanya yürütüldüğüne dair emare yok.

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ OLMASIN DİYE!..
ic-cvusogluCumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, etkin bir tanıtım kampanyası yürütülmemesini şaşırtıcı bir gerekçe ile açıkladı. Çavuşoğlu, “İlk neden ekonomik” dedi ve görüntü kirliliği konusundaki hassasiyetleri dolayısıyla da her noktaya afiş ve posterler asmadıklarını söyledi. Çavuşoğlu, “Ekmeleddin İhsanoğlu’nun tanıtım afişlerini tüm ilçelere astık. Bu konu ile ilgili ekip oluşturduk ve arkadaşlarımız çalışıyor. Afişlerin az olmasının birinci nedeni ekonomik. İkinci nedeni ise boy boy afişler şehir merkezinde görüntü kirliliğine neden oluyor. Görüntü kirliliği yaratmamak adına daha dikkatli davranıyoruz” dedi.

Çavuşoğlu, geçtiğimiz seçim döneminde, AK Parti’nin Billboard alanlarını satın alması nedeniyle afiş için yer bulamamaktan kaynaklanan sıkıntı yaşadıklarını dile getirmişti. Çavuşoğlu, “Şehir merkezinde afişler için yer talebimiz olmadı. Olduğunda nasıl bir sorunla karşılaşırız bilmiyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Evren   -  Bağlantı 1 Ağustos 2014, 13:47

Yatırıma değmeyeceğini kendileride biliyor o yüzden

Tamda körfez binasının önüne asmışlar helal olsun   -  Bağlantı 1 Ağustos 2014, 12:29

Helal olsun Ak partiye tamda körfez dershanesi önüne asmışlar baktıkça üzülecekler.

Mahir   -  Bağlantı 1 Ağustos 2014, 11:43

Yahu ben muhtar adayıydım kendi başıma 1000 tllik masraf yapıp afiş bildiri dağıttım. CHP kapatsın gitsin partiyi bence..

enes   -  Bağlantı 1 Ağustos 2014, 09:17

yerel seçimlerde neden görüntü kirliliği yaptınız.yalan bile söyleyemiyorlar.kaybedeceklerini bildikleri için uyduruyorlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı