REKLAMI GEÇ

Örgütten Keskin’e destek

Örgütten Keskin’e destek

CHP Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Osman Saruhan, Denizli Milletvekili Adnan Keskin’in Gezi Davası’nda “Suç örgütü kurmakla” suçlanmasına tepki gösterdi. “Denizli örgütü olarak Keskin’in arkasındayız” diyen Saruhan, iktidarın sokakların yangın yerine döndüğü bir ortamda hedef saptırmaya çalıştığını ileri sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2014 Perşembe, 15:16

CHP Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Osman Saruhan, Denizli Milletvekili Adnan Keskin’in Gezi Davası savcısı tarafından “Çıkar amaçlı suç örgütü kurmakla” suçlanmasını yaptığı yazılı açıklamayla eleştirdi. “Keskin’in arkasındayız” mesajı veren Saruhan, “Sayın Keskin, 70’li yıllardan beri siyasetle uğraşan, ülkemizde demokrasinin ve adaletin yerleşmesi için ömrünü bu yola vakfetmiş bir vatanseverdir. Kendisine isnat edilen bu suçu son derece manidar bulduğumuzun altını çizerken, Denizli örgütü olarak değerli siyaset adamı Adnan Keskin’in, arkasında olduğumuzu önemle belirtmek isteriz” dedi.

anons

“HEDEF SAPTIRIYORLAR”
İktidarın Gezi protestolarını kullanarak hedef saptırmaya çalıştığını belirten Saruhan, “Keza, ülkemizin yangın yerine döndüğü, neredeyse tüm şehirlerinde çeşitli bahanelerle her gün birçok eylemlerin yapıldığı, farklı silahlı grupların sokak aralarında birbiriyle silahlı çatışmaya girdiği bu kritik günlerde, demokratik bir hak arayışı ve baskıya karşı direnç göstermiş bir toplumun haykırışı olan Gezi Eylemleri ile uğraşılması bizce hedef saptırmaktan başka bir şey değildir. Yüce adalete güvenimiz tamdır. Gerçeklerin ve adaletin en kısa sürede tecelli etmesi umuduyla” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı