REKLAMI GEÇ

Özel: CHP için her gönül bir yar, hedefimiz iktidar

Özel: CHP için her gönül bir yar, hedefimiz iktidar

CHP Merkezefendi İlçe Başkan adayı Levent Özel, “CHP için her gönül bir yâr, hedefimiz iktidar” sloganıyla yola çıktığını, 2019 için Merkezefendi’den başlayıp dalga dalga yayılacak bir seferbirliğin kıvılcımı olacaklarını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Kasım 2015 Pazar, 11:09

CHP’nin 6 Aralık’ta yapılacak Merkezefendi İlçe Kongresi’nde başkanlığa aday olan ve çalışmalarını sürdüren Levent Özel, delegelere “CHP için her gönül bir yar, hedefimiz iktidar” sloganıyla seslendi. 2019 için kıvılcımı merkezefendi’den yakarak dalga dalga Denizli’ye yayacaklarını ifade eden Özel, seçilmesi halinde ekibiyle birlikte yapacağı çalışmaları şöyle açıkladı:

EĞİTİM VE İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ
Merkezefendi ilçesinde parti içi eğitim sürekli ve etkin hale getirilecektir. Her mahallede parti program ve tüzüğünü bilen, CHP’nin politikalarını halka iyi anlatabilen ekipler oluşturulacaktır. İktidara giden yolda bu kadrolarla büyük bir iktidar yürüyüşü başlatılacaktır.

HER MAHALLEDE KADIN VE GENÇLİK ÖRGÜTLENMESİ
Aydınlanmanın ve demokratik katılımın kıvılcımı olan kadın ve gençlik kollarımız, Merkezefendi ilçemizde hem rotamızın pusulası hem de eylemlerimizin işaret fişeği olacaktır. Artık mahallelerde de kadın ve gençlik örgütlenmesi gerçekleştirilecektir.

SEÇİM HAZIRLIKLARINA BUGÜNDEN START
Merkezefendi ilçemizde mahalle yönetimlerimiz oluştu. şimdi ise yeni dönemde sokak ve bina örgütlenmesini de oluşturarak, seçim hazırlıklarına hemen start vereceğiz. Sandık çevresi sorumlulularımız ile müşahitlerimizi bu örgütlenmenin içinden seçilecektir.

YENİ ÜYELERLE YENİ BİR SİNERJİ
Partiye yeni üye kayıtlarıyla güç kazandırmak, enerjisini daha geniş kesimlere yaymak önceliğimiz olacaktır. Her kesimden her meslekten ve her yaş grubundan partimize kazandıracağımız sosyal demokrasi gönüllüleri ile yepyeni bir sinerji yaratılacaktır.

NEREDE BİR SORUN ORADA CHP İLE ÇÖZÜM
Merkezefendi ilçesinde yaşayan halkımızın sosyo ekonomik yapısı, eğitimi, yaşı, cinsiyeti ve mesleği belirlenecek ve beklentilerine göre politikalar üretilecektir. Ekibimizle birlikte işbaşına geldikten sonra tüm yerleşim birimlerini meclis üyelerimizle birlikte ziyaret edip dertlerini dinleyeceğiz. Genel ve yerel yönetimle ilgili sorunlarını medyamız aracılığıyla kamuoyuna duyurup çözümü yolunda demokratik bir baskı oluşturulacaktır.

DEMOKRATİK KATILIMLA ÇALIŞMA KURULLARI
Sivil toplum kuruluşlarıyla yepyeni bir dönemin kapısını aralayacağız. Meslek odalarıyla, dernek ve sendika temsilcilerini kapsayan ve demokratik katılımı esas alan kurullar oluşturacağız. Bu kurullar hem danışma kurulumuz olacak, hem de sorunların çözümüne yönelik politikalarımızın yerelde netleşmesini sağlayacak birimler haline dönüştürülecektir.

YEREL İKTİDAR İÇİN SEFERBERLİK
Merkezefendi ilçesinde yerel seçimleri kazanmak, genel seçimlerde partimizi birinci parti yapabilmek amacıyla tüm üyelerimiz ve seçmenlerimizle birlikte kıvılcımı ilçemizden yakılan ve tüm Denizli’ye dalga dalga yayılacak olan top yekün bir seferberlik başlatılacaktır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı