REKLAMI GEÇ

Özel iddialı konuştu

Özel iddialı konuştu

CHP’de kongre süreci işlerken, başkan adayları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. CHP Merkezefendi İlçe Başkan adayı Levent Özel, başkan seçilmesi halinde örgütsel çalışmalardaki önceliklerini sıraladı, “Hedefimiz partimizin oy oranını yüzde 40’lara çıkarmaktır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Kasım 2015 Cumartesi, 16:45

CHP Merkezefendi İlçe Kongresi 6 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek. Kongre süreci işlerken, başkan adayları da ortaya çıkmaya başladı. Adaylardan Levent Özel, yaptığı açıklama ile hedeflerini anlattı.

Siyasetin bir iddia işi olduğunu belirten Özel, “CHP’yi Merkezefendi’de yerel İktidar, genel seçimlerde ise birinci parti yapmak bizim için başarının temel kriteridir” dedi.

Özel, başkan seçilmesi halindeki önceliklerini de şöyle sıraladı:
“Partimin ideolojisi gereği Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde acıların çığlığı olmak benim temel ilkem olacaktır. Çaresiz insanların sesi, gözü yaşlı bireylerin tesellisi olabilmek başkanlığım dönemimde en çok hassasiyet göstereceğim konulardan biridir. Partiye yeni üye kayıtlarıyla güç kazandırmak, enerjisini daha geniş kesimlere yaymak önceliğimdir. Merkezefendi ilçesinde parti içi eğitim sürekli ve etkin hale getirilecektir. İktidara giden yolda bu kadrolara büyük bir iktidar yürüyüşü başlatılacaktır. Aydınlanmanın ve demokratik atılımın kıvılcımı olan kadın ve gençlik kollarımız merkezefendi ilçemizde hem rotamızın pusulası hem de eylemlerimizin işaret fişeği olacaktır. Merkezefendi ilçemizde mahalle yönetimlerimiz oluştu. şimdi ise yeni dönemde sokak ve bina örgütlenmesini de oluşturarak seçim hazırlıklarına hemen start vereceğiz. Sandık çevresi sorumluluklarımız ile müşahitlerimizi bu örgütlenmenin içinden seçeceğiz. İlçede yaşayan halkımızın sosyo ekonomik yapısı, eğitimi, yaşı, cinsiyeti ve mesleği belirlenecek ve beklentilerine göre politikalar üretilecektir. Ekibimizle birlikte işbaşına geldikten sonra tüm mahallelere meclis üyelerimizle birlikte ziyaret edip dertlerini dinleyeceğiz. Genel ve yerel yönetimle ilgili sıkıntılarını medyamız aracılığıyla kamuoyuna duyurup çözümü yolunda demokratik bir baskı oluşturacağız. Sivil toplum kuruluşlarıyla yepyeni bir dönemin kapısını aralayacağız. Meslek odalarıyla, dernek ve sendika temsilcilerini kapsayan ve demokratik katılımı esas alan kurullar oluşturacağız. Bu kurullar hem danışma kurulumuz olacak, hem de sorunların çözümüne yönelik politiklarımızın yerelde netleşmesini sağlayacak birimler haline dönüştürülecektir. Merkezefendi ilçesinde yerel seçimleri kazanmak, genel seçimlerde partimizi birinci parti yapabilmek amacıyla tüm üyelerimiz ve seçmenlerimizle birlikte topyekün bir seferberlik başlatılacaktır.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı