REKLAMI GEÇ

OSMAN TABU GÜVEN TAZELEDİ

OSMAN TABU GÜVEN TAZELEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongreler takvimi Pamukkale ilçe kongresi ile başladı. Başkan Osman Tabu tek liste ile seçime gitti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2017 Cumartesi, 09:17

CHP Denizli örgütünün 45 gün içinde tamamlamayı planladığı kongreler süreci bugün başladı. Delegeler Pamukkale ilçe başkan ve yönetimini belirlemek, yeni dönem için yetki vermek üzere sandık başına gitti.

Partide kongreler süreci en büyük ilçe ile başlamış olacak. Yaklaşık 250 bin seçmene sahip Pamukkale ilçesinde 418 delege yeni dönemin belirleyicisi oldu. Delegeler Pamukkale ilçe başkanı ve 16 kişiden oluşan yönetim kurulu üyelerini belirlemekle kalmadı, il kongresinde oy kullanacak 191 kişinin de isimlerini sandığa attı.

OSMAN TABU TEK ADAY
Mahalle delegeleri seçimlerini hiçbir tartışma olmadan, ortak listelerle yürüten Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu yeni dönem için de delegelerden oy isedi. Merkez Kapalı Spor Salonu’ndaki kongrede Tabu dışında aday ortaya çıkmadı. Kongrede konuşan Pamukkale İlçe Başkanı Tabu yapacakları çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

İŞTE TABU’NUN YÖNETİMİ
CHP Pamukkale İlçe yönetimi yenilenerek sandıktan çıktı. Başkan Osman Tabu önderliğindeki yönetim kurulunda Arda Arpacı, Mahinur Dingil, Murat Göker, Mesut Gündüz, Fersu Ege Kandemir, Hasan Karabeyaz, Yalçın Kaya, Yeşim Kurbet, Hüseyin Kurun, Sami Ok, Huriye Sarğın, Hasan Şimşek, Reyhan Toker, Özlem Tuna, Ali Turan ve Serkan Tüğdür görev aldı.

Kongrede divan başkanlığına Denizli Milletvekili Kazım Arslan getirildi. Merkez Kapalı Spor Salonu’nu dolduran kalabalık büyük bir seçim heyecanı yaşıyor. Partinin Denizli’deki önemli kurmayları da kongrede hazır bulundu. İl Başkanı Teoman Sancar, Denizli eski milletvekilleri Ali Rıza Ertemur ve Gülizar Biçer Karaca’nın yanı sıra il eski başkanları Yıldırım Aycan, Ali Kavak, Nuri Çavuşoğlu, Zafer Gönenç, Himmet Yavaş da salonda hazır bulundu.
Genel kurulda Başkan Tabu ve ekibinin faaliyet raporu okundu. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilen raporda ayrıca toplumsal olaylarda  ilçe örgütünün gösterdiği reaksiyonlar ve yaptığı çalışmalar da yer aldı.

Faaliyet raporunun okunması sırasında il eski başkanları Zafer Gönenç, Ali Kavak ve Nuri Çavuşoğlu’nun koyu sohbeti gözlerden kaçmadı.

Partide yarın Buldan ve Babadağ ilçe kongreleri de gerçekleşecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı