REKLAMI GEÇ

Sabri Yıldız seçim startını verdi

Sabri Yıldız seçim startını verdi

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Sabri Yıldız seçim ofisini açtı. İddialı açıklamalar yapan Yıldız, ‘Merkezefendi’ye sözümüz var’ sloganıyla yola çıktıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2018 Cuma, 11:42

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla siyasi hareketlilik başladı. Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Sabri Yıldız, aday adaylığını kamuoyuna açıklamasının ardından çalışmalarını yürüteceği seçim ofisini açtı.

Açılışta CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, CHP Denizli Kadın Kolları başkanı Sündüz Seçkiner Başsorgun ve partililer Yıldız’ı yalnız bırakmadı.

Çaybaşı Cami’nin altında faaliyet yürütecek seçim ofisinin açılışında davetlilere seslenen CHP Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Sabri Yıldız, ‘Merkezefendi’ye sözümüz var’ sloganıyla yola çıktıklarını belirtti.

Konuşması sırasında Dünya Kız Çocukları Günü’nü de unutmayan Yıldız, “11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günümüz Kutlu Olsun. Merkezefendi’ye sözümüz var. Merkezefendi’nin birleştirici gücü olacağız. Merkezefendi’yi bilim sanat kültür merkezi yapacağız. İşsizliğin ve yoksulluğun olmadığı bir Merkezefendi yaratacağız. Seçim çalışmalarımıza ezber bozarak bugünden itibaren başlıyoruz. Birlikte kazanacağız birlikte başaracağız. Seçim ofisimiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“DENİZLİ’DE ALTI OKLU BAYRAĞIMIZ DALGALANACAK”
Sabri Yıldız’ın CHP için önemli bir isim olduğunu vurgulayan CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, ”Bugün CHP, Denizli ve Merkezefendi için çok kıymetli bir isim olan Sabri Yıldız’ın seçim ofisinin açılışını gerçekleştirmek adına buradayız. Ben inanamıyorum ki onun gibi isimler sayesinde Merkezefendi’ye sosyal demokrat belediyecilik anlayışı gelecek. Sadece Merkezefendi’de değil tüm Denizli’de oy oranlarımız artacak. Bütün Denizli’de kıpkırmızı altı oklu bayrağımız dalgalanacak” diye konuştu.

Seçim bürosunun açılış kurdelasını Sabri Yıldız, Mahir Akbaba, Tolga Varlıker ve Sündüs Seçkiner Başsorgun birlikte kesti.

Açılış sonrası seçim bürosunda davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı