REKLAMI GEÇ

Sancar: Filiz’in yaptığı siyasi şovdur

Sancar: Filiz’in yaptığı siyasi şovdur

CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dolarları bozdurun” çağrısına uyup, simgesel olarak Cumhuriyet’in 100’üncü kuruluş yıldönümüne vurgu yaparak 2 bin 23 dolar bozduran AK Parti İl Başkanı Necip Filiz’in şov yaptığını öne sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Aralık 2016 Perşembe, 18:13

CHP İl Başkanı Teoman Sancar, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ve bir grup parti yöneticisinin dolar bozdurmasını ve öncesinde Bayramyeri Meydanı’nda basın açıklaması yapmasını “siyasi şov” olarak nitelendirdi.

AK Parti’nin politikalarını eleştiren Sancar, “İktidara geldikleri günden bu yana memlekette işsizlik artmış, yoksulluk artmış, boşanmalar artmış, icra daireleri artmış, mahkemeler artmış, kredi kartı borçlusu artmış, bunalıma girip intihar eden artmış, terör belası artmış, şehit olan gazi olan evlatlarımız artmış, dış borç artmış, cari açık artmış, komşularla küslük artmış hatta dost ülke kalmamış, ayrımcılık artmış, kısacası milletimizin ve memleketimizin refahı, huzuru, mutluluğu kalmamış. Siz çıkmış elinize aldığınız üç beş dolarla şov yapıyorsunuz” açıklamasını yaptı.

Denizli’de kredi kartı borçlusunun, icralık dosya sayısının, ithalatın arttığını, esnafın kepenk indirdiğini kaydeden Sancar, “Ekonomik bunalım başlamış, millet isyanda, siz hala Bayramyerinde milletle alay eder gibi dolarcılık oynuyorsunuz. Dolar denince bizim aklımıza ayakkabı kutuları içindeki dolarlar geliyor. O gün sen neredeydin Sayın Filiz? Niye Bayramyerine çıkıp bu kadar doları nerden buldunuz diye sormadın? Neden sen de her sorumlu vatandaş gibi bu kutuların içindeki milyon dolarların akıbetini merak etmedin?” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı