REKLAMI GEÇ

Sancar’dan çelenk adresi: Bakanlık

Sancar’dan çelenk adresi: Bakanlık

AK Partililer, CHP Binası’na siyah çelenk koymak isteyince, partililer caddeyi kapattı. AK Partililer siyah çelengi CHP’ye yakın bir yere bırakırken, CHP İl Başkanı Teoman Sancar, yaşananlara sert tepki gösterdi. Sancar, siyah çelengin bırakılacağı yerin CHP değil, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, o bakanlığın il müdürlüğü olduğunu söyledi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2016 Çarşamba, 15:55

Denizli CHP İl Binası önünde gergin dakikalar yaşandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile ilgili açıklamalarına tepki gösteren AK Partililer, CHP Parti binasına siyah çelenk koymak isteyince, CHP’liler harekete geçti.

denizli-chp-ak-parti-gerginlik-2

KARŞILIKLI SLOGANLAR ATILDI
Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı eylemde AK Partililer, yanlarında getirdikleri siyah çelengi cadde üzerindeki bir binanın önüne koyarak olay yerinden ayrılırken iki grup arasında sözlü atışmalar yaşandı.

denizli-chp-ak-parti-gerginlik-3
Polis uyarısı üzerine AK Partili gurubun çekilmesinin ardından CHP İl Başkanı Teoman Sancar, partililere seslendi. Sadece Türkiye’de değil dünyada bir skandal olarak kabul edilen Karaman’daki 45 çocuğa tecavüz olayının ardından AKP Hükümeti ve Denizli’deki temsilcileri her zamanki gibi sessizliği tercih ettiğini, üzüntülerini dahi dile getirmediklerini ifade eden Sancar, “Fakat gündem saptırmaya gelince aynı üslupsuzluğu, aynı sorumsuzluğu sürdürmeye devam ediyorlar. Hatta gaflet içinde Cumhuriyet Halk Partisi binalarımıza siyah çelenk bırakma eylemleri ile adeta suç bastırmaktadırlar” dedi.

“Karaman’da 45 çocuk tecavüze uğradığı gün neredeydin AKP İl Başkanı? Nereye çelenk bıraktın o gün? Kimi protesto ettin, kimi suçladın?” diye soran Sancar, açıklamasını şöyle devam etti:
“O masum çocukların hakkını nerelerde aradın. Önce bunu bir millete açıkla. Sizin bugün vefat eden Milletvekilimiz Sayın Kazım Arslan’ın ağabeyinin cenazesine bile zerre kadar saygınızın olmadığı tam cenaze saatinde yaptığınız sözde protestonuzdan bellidir. Ey sorumsuz ve duygusuz AKP’liler, o siyah çelenk yaşanan çocuk tecavüzleri karşısında vurdumduymazlığınızın, galesizliğinizin tacıdır.

denizli-chp-ak-parti-gerginlik-1

O siyah çelenk sizlerin boynunuzda o mağdur çocuklarımızın vebalidir. Hala çocuklarımızın derdine düşeceğinize gündemi saptırma ve kendi kendinize haklı çıkma derdindesiniz. Önceki dönem İçişleri Bakanınız da bir yandaşının önüne yatacağını alenen beyan ettiğinde yine sizlerden gık çıkmadı. AKP il Başkanının ağzından çocuk tecavüzleri ile ilgili bir kelime duymadığımız halde konu bakanlarına yaranmak olunca sesleri pek gür çıkar oluyor. Sizler Denizli’nin ve milletimizin hak ve hukukunu korumak yerine, yine kendi menfaatlerinizi korumayı adet edinmişsiniz. Bu siyah çelengin konacağı yer şanlı Cumhuriyet Halk Partisi binası değil, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’dır, o bakanlığın çocuklarımızın hamisi değil, vakıfların avukatı olan Bakan’ın kapısıdır.”

denizli-chp-ak-parti-gerginlik-6

CHP’liler basın açıklamasının ardından İstiklal Marşı’nı okudu. Daha sonra kalabalık dağılırken, Ak Partililer tarafından cadde kenarına konulan siyah çelenk emniyet güçleri tarafından  kaldırıldı.

denizli-ak-parti-ibrahim-tefenlili-bakan-aciklamasi-anons

denizli-ak-parti-afislerin-savasi-anons

denizli-kilicdarogluna-tepkiler-anons

denizli-sema-ramazanoglu-kemal-kilicdaroglu-atismasi-anons

denizli-ak-parti-liler-chp-ye-yurudu-anons

Yorumlar

Cengaver   -  Bağlantı 7 Nisan 2016, 18:32

Yazıklar Olsun Güzelim Ülkemi Ne Hale Getirdiler. Kimlerden Medet Umuyoruz ALLAH Topunuzun Mubarek Günde …

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı