REKLAMI GEÇ

Sancar’dan ‘izinsiz konuşmayın’ mesajı

Sancar’dan ‘izinsiz konuşmayın’ mesajı

CHP İl Başkanı Teoman Sancar, belediye başkan ve meclis üyelerine “izin almadan açıklama yapmayın” mesajı attı. CHP’li bazı meclis üyeleri bu mesajı “İl Başkanı, siz susun, ben konuşayım” diyor tepkisini gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Kasım 2016 Cuma, 08:30

Sosyal demokrat bir parti olan ve özgürlükleri savunan CHP’de basına yapılacak açıklamalara “önce izin alın” denilerek kısıtlama getirildi. Bu konuda CHP İl Başkanı Teoman Sancar’ın partili belediye başkanı ve meclis üyelerine gönderdiği SMS mesajı parti içinde tartışma yaratırken, mesaj “özgürlükleri savunan partinin il başkanına bakın” yorumlarının yapılmasına yol açtı.

Sancar, CHP’li belediye başkanları ile belediye meclis üyelerinin cep telefonlarına gönderdiği mesajda, “Partimizin belediye başkan ve meclis üyelerinin yazılı ve görsel basında yer alacak demeç ve faaliyetlerinden önce il başkanlığımızın görüş ve izninin alınmasını önemle rica ederim” ifadelerine yer verdi.

Bu mesaja bazı meclis üyelerinden tepki geldi. Sancar’ın tutumunu anlamakta zorlandıklarını belirten meclis üyeleri, “Bu mesaj CHP’ye, CHP’nin il başkanına yakıştı mı? Hem özgürlükler diyeceksiniz hem de parti içinde yasakçı bir anlayışa bürüneceksiniz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı