REKLAMI GEÇ

Sancar’dan kapatma kararına tepki

Sancar’dan kapatma kararına tepki

CHP’li Denizli Belediye Meclisi Üyesi Teoman Sancar, Denizli Belediyespor’un kapatılması ve yarışma haklarının satılmasına tepki gösterdi. Sancar, “Kapatma cezası Belediyespor’a mı yoksa Denizli’ye mi?” diye sordu.

/ DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2010 Salı, 16:31

Denizli Belediyespor’un profesyonel liglerde bulunma ve isim hakkını satma kararı almasına, CHP’li Denizli Belediye Meclis Üyesi Teoman Sancar tepki gösterdi. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’ye, “Kapatma cezası Belediyespor’a mı yoksa Denizli’ye mi?” diye soran Sancar, “Sayın Başkan’ın yine ‘ben yaptım oldu’ kararlarından bir tanesi de Denizli Belediyespor’u vurdu. Aslında Denizli Belediyespor’u mu yoksa tüm Denizli’yi mi vurdu onu iyice irdelemek lazım” dedi.

Açıklamasında, Denizli Belediyespor’un başarılarına da yer veren CHP’li Denizli Belediye Meclis Üyesi Teoman Sancar, “1980 yılında kurulan Denizli Belediyespor, 30 yıldır çeşitli branşlarda Denizli’nin adını Türkiye’ye ve Dünya’ya önemli başarılarla defalarca duyurmuştur. 3. Lig’de 2 sezon ve ardından 2. Lig’de de 6 sezon mücadele etmiş ve her zaman Denizli’nin tanıtımında Denizlispor’dan sonra önemli bir tanıtım aracı olmuştur. Yine 2009-2010 sezonunda İzmirspor, Kastamonuspor ve Trabzon Karadenizspor’u eleyerek Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalan 20 takım arasına girme başarısını gösteren Denizli Belediyespor, grubunda Galatasaray, Trabzonspor, Orduspor ve Ankaragücü ile mücadele ederek, Denizli’nin adını bir kez daha duyurmuştur. Ayrıca Bursaspor’da oynayan Veli Acar, Yenal Tuncer, Yavuz Özkan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da oynayan Kadir Söylemez, Denizlispor’da oynayan Çağlar, İsmail Şahmallı, Engin Memişler, İsmail Konuk, Fatih Yiyen, Eskişehirspor’da oynayan Bülent Ertuğrul ve yine Kocaelispor’da oynayan Levent Kartop gibi profesyonel futbolcularımız da Denizli Belediyespor’dan yetişmişlerdir. Yani Denizli Belediyespor’un bu 30 yılda sadece kentin tanıtımı dışında da daha nasıl görevler üstlendiğini de anlamak için sadece bu isimleri telaffuz etmek bile yeterlidir diye düşünüyorum” dedi.

Açıklamasında, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’ye seslenen Sancar, “Daha birçok faaliyetini ve başarısını sayarım size Sayın Başkan ama anladım ki siz kararınızı çoktan vermişsiniz! O zaman ben de size soruyorum Sayın Başkan; Ne oldu da şimdi kapatılma kararı alındı, daha birkaç ay önce Hasan Gönüllü Otoparkı’nı Denizli Belediyespor’a tahsis ederken, bir kaç ay sonrasını göremediniz mi Sayın Başkan? Ayrıca “Nasılsa adında Belediye var ben de Belediye Başkanıyım hem bunlar bu sezon başarısız oldular ben de kapatır geçerim” diye mi düşündünüz yoksa? Kamuoyunda kaç kişiyle kaç eski başkan ya da yöneticiyle, ya da Denizlispor yönetimi ya da başkanıyla bu konuyu tartışmaya değerlendirmeye neden açmadınız Sayın Başkan niye? Kısacası 30 yıllık emeği, sevgiyi, alın terini, yöneticisinden, futbolcusuna, menajerinden, teknik direktörüne, masöründen malzemecisine hatta amigosundan taraftarına kadar tümüyle yaşanmış o acı tatlı anıları, hatıraları ve birikimi bir çırpıda silip, ‘ben kapatıyorum tamam’ demek oldu mu Sayın Başkan? bence olmadı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı