REKLAMI GEÇ

“Sandığın başından ayrılmayın!”

“Sandığın başından ayrılmayın!”

CHP Merkezefendi İlçe Örgütü, 30 Mart yerel seçimlerde sandık başında görev alacak olan partililerle bir araya geldi. “Sandık görevlilerinin sorumlulukları ve ödevleri” konulu seminere katılan Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay, “Sandık başında ne oyunlar oynadığını hepiniz biliyorsunuz. Sakın sandığın başından ayrılmayın” uyarısında bulundu.

/ DENİZLİHABER / 15 Mart 2014 Cumartesi, 15:37

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkezefendi İlçe Örgütü, Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen toplantıda Merkezefendi ilçesinde bina ve sandık çevresi sorumluları ile bir araya geldi.

denizli-chp-sandık-gorevliliceri-egitim-ic-1jpg

CHP Merkezefendi İlçe Örgütü Eğitim ve örgütlenmeden sorumlu yönetim kurulu üyesi Yusuf Tonka’nın sandık görevlilerinin sorumlulukları ile ilgili bilgi verdiği eğitim seminerinin açılış konuşmasında CHP’nin tüm kadrolarının hem göreve hem iktidara hazır olduğunu vurgulayan İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, belediye başkan adaylarının anketlerde de ilk sıralarda yer aldığını belirtti.

“OYLARIMIZA  SAHİP ÇIKIN”
CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay ise sandık görevlilerine seslenerek, “Bizim ne iktidar gücümüz var, ne de ayakkabı dolusu paramız. Bizim mangal yürekli neferlerimiz var. Sizlerle birlikte 30 Mart’ta halk iktidarlığını kuracağız” dedi.
denizli-chp-sandık-gorevliliceri-egitim-h

Balkanay, adayların çalışması kadar sandık  görevlilerinin sorumluluklarını yerine getirmesinin de önemli olduğunu vurgulayarak, “30 Mart’ta bir oy bizim için çok önemli. O nedenle 24 saat sandık başında olmanız gerekiyor.  31 Mart sabahı sandıktan Arif Balkanay ismi çıkıp tescillenene kadar orayı terk etmeyin. O gün sandık başında ne oyunların oynandığını hepiniz biliyorsunuz. Geçmiş yıllarda bu yaşandı” diyerek sandık sorumlularını uyardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı