REKLAMI GEÇ

SÜRPRİZ GELİŞME!

SÜRPRİZ GELİŞME!

CHP’de birbirlerine selam bile vermeyen Deniz Baykal ve Adnan Keskin’in arasındaki buzlar eriyor mu? Baykal’ın önerisiyle eski Genel Sekreter Adnan Keskin İş Bankası Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

/ DENİZLİHABER / 28 Mart 2008 Cuma, 01:00

CHP Lideri Deniz Baykal, Adnan Keskin’i İş Bankası Yönetim Kurulu üyeliği’ne önerdi. Teklif Baykal’ın özel kalem müdürlüğü tarafından Keskin’e önceki akşam telefonla iletildi. Yanıt için kısa bir zaman isteyen Keskin, yakın çevresine danışıp olur aldıktan sonra teklifi kabul ettiğini bildirdi. Bugün toplanan İş Bankası Genel Kurulu, yönetim kurulu aday listesine konulan Adnan Keskin, Baykal’a yakın 3 CHP’li üye ile birlikte bankanın yönetim kuruluna girdi.

Adnan Keskin, sürpriz gelişmenin nedenini tam olarak bilemediğinin altını çizerken gelişmeyi Denizlihaber’e şu sözlerle anlattı;

Önceki akşam Sayın Baykal’ın özel kaleminden arandım. Bana, Genel Başkan’ın adımı İş Bankası Yönetim Kurulu listesine koyma teklifini ilettiler. Kendilerinden yanıt için kısa bir süre istedim. Bir iki arkadaşımı arayıp durumu aktardım. Onların da oluruyla konuyu bir parti görevi olarak görüp teklifi kabul ettim.

Gelişmenin Nisan ayında yapılacak parti kurultayıyla bir bağlantısı olmadığını düşünen Keskin, “Beni tanıyanlar çok iyi bilir. Sayın Baykal da çok iyi bilir ki ben böyle bir taahhüdün altına girmem” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı