REKLAMI GEÇ

Varlıker: İşte öğretmenlere verdikleri değer!

Varlıker: İşte öğretmenlere verdikleri değer!

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, Öğretmenler Günü nedeniyle Valilik önündeki çelenk koyma törenine Ak Parti ve MHP’nin katılmadığını, çelenk de göndermediğini belirterek “Öğretmenlere verdikleri değeri göstermiş oldular” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2018 Cumartesi, 11:50

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlanıyor. Denizli’de bu özel gün sivil toplum örgütlerinin de katılımı ile valilik önünde çelenk koyma töreni ile gerçekleşti.

Başöğretmen Atatürk heykeli önüne güzel temennilerle bırakılan çelenklerde Ak Parti ve MHP’nin isminin yazmıyor olması CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker’in tepkisini çekti.

Varlıker iki partinin etkinliğe katılmamasını ve çelenk göndermeyişini “AKP ve işbirlikçisi MHP öğretmenlere verdiği değeri göstermiş oldu” sözleriyle eleştirdi.

Atatürk heykeli önünde katılımcılarla birlikte fotoğraf çektiren Varlıker yaptığı açıklamada; “24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Valilik önündeki çelenk koyma törenine emekçi öğretmenlerimiz ile bareber katıldık. Saygımızı göstermenin en anlamlı ve en önemli geleneksel yöntemidir Atamızın huzurundaki çelenk sunumu. Ama ne yazık ki bu seneki törenlerde iktidar partisi AKP ve işbirlikçisi MHP resmi çelenklerini tören alanına göndermeyerek ve kendileri de katılım göstermeyerek öğretmenlerimize verdiği değeri göstermiş oldu” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı