REKLAMI GEÇ

Varlıker: Tek hedefimiz iktidar

Varlıker: Tek hedefimiz iktidar

Kongreden yaklaşık 1 ay önce yola çıkan ve yoğun bir çalışma temposu ortaya koyan Tolga Varlıker, CHP’nin yeni Merkezefendi İlçe Başkanı oldu. Seçimlerin tamamlanmasının ardından Denizlihaber.com’a değerlendirmeler yapan Varlıker, kısa süreçte çok çalıştıklarını, ancak bundan sonra daha da çok çalışacaklarını, önce yerel iktidarı kazanacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2017 Pazar, 18:59

CHP’de önemli bir başarıya imza atarak Merkezefendi İlçe Kongresi’nden başkan olarak çıkmaya başaran Tolga Varlıker, kongrenin hemen ardından duygularını Denizlihaber.com ile paylaştı.

Seçimlere 1 ay kala gelen yoğun baskıların ardından aday olduğunu ve bu süreçte ciddi bir çalışma ortaya koyduklarını belirten Tolga Varlıker, “Arkadaşlarımla birlikte çok emek harcadık. Kısa süre oldu, ancak önemli mesafe kat ettik. Delege arkadaşlarımıza ne yapmak istediğimizi, nasıl bir yönetim hayal ettiğimizi anlatmayı başardık. Sonuç olarak partililerimiz bize güvendi, bu görevi verdi. Hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.

DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ
Kongre öncesi çok çalıştıklarını, ancak bundan sonra çok daha fazla çalışmak zorunda olduklarını belirten Varlıker, “Hedefimizi ilk günden beri ortaya koyduk. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde yol alacağız, önce Merkezefendi Belediyesi’ni kazananacağız. Bundan sonraki tek düşüncemiz, tek hedefimiz yerelde iktidar olmak” dedi.

Kongre öncesinde söylediklerinin her zaman arkasında olacağını, projelerini bir bir hayata geçireceğini belirten Varlıker, “Daha çok katılımın olduğu, daha çok çalışma gruplarının oluşturulduğu bir süreci başlatacağız. Ben ve tüm arkadaşlarım bundan sonra alanlarda olacak. Dertleri dert yerinde dinleyeceğiz, çözüm için elimizi değil, tüm vücudumuzu taşın altına koyacağız” diye konuştu.

DEMİRCİ’YE TEŞEKKÜR
Kongrede rakibi olan eski başkan Sedat Demirci’y teşekkür eden Tolga Varlıker, “Sayın Demirci partimiz çok çok çalıştı, emek verdi. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kongreler demokrasi şölenidir. Bu yarışın elbette tek kazananı olacak. Ancak, kaybedeni yok. Bu kongreden hangi ismin çıktığının önemi yok. Kazanan CHP’dir. Sayın Demirci ile bundan sonra da birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı