REKLAMI GEÇ

VARLIKER’DEN HUZUREVİ ZİYARETİ

VARLIKER’DEN HUZUREVİ ZİYARETİ

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker yönetimi ile birlikte huzurevini ziyaret etti. Yeşlilar haftası nedeniyle yapılan ziyarette yetkililerden bilgi alan Varlıker, çalışmaları övdü, özverili personele teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mart 2018 Cumartesi, 11:24

Yaşlılar Haftası nedeniyle CHP Merkezefendi ilçe Başkanı Tolga Varlıker ve yönetim kurulu üyeleri huzurevine bir ziyaret gerçekleştirdi. Burada Huzurevi Müdürü Osman Başol ve yardımcısı Aynur Engin’den bilgi alan Varlıker, yapılan çalışmaları takdir etti, personeli özverili çalışmalarından dolayı kutladı.

Huzurevindeki yaşlılarla tek tek taşınak ellerini öpen Varlıker, “Bir ihtiyaçları olup olmadığını öğrenmeye çalıştık ama her şeyin yolunda olduğunu kiminin sözlerinden kiminin de gözlerinden anladık” dedi.

Denizli huzurevinin 200 kişi kapasiteli olduğunu ve tam kapasite çalıştığı bilgisini aldıklarını kaydeden Varlıker, “100 yaşlımız daha sıranın kendisine gelmesini bekliyor. 120 yatalak yaşlımız var. Bizim adımıza düşündürcü olan yaş ortalaması 80-85 arasında değişse de giriş yaşının 60-65 yaşa kadar düşmüş olması. Personel yaşlılara yalnız hissettirmemek için büyük bir gayretle gönülden çalışıyor. Bu nedenle olmalı ki, bir ay izin kullanarak huzurevi dışına çıkan yaşlılar iki gün sonra geri geliyor” dedi.

Moral etkinlikleri ile yaşlıların çeşitli etkinliklere katıldıklarını anlatan Varlıker; “Sık sık eğlence ve moral geceleri düzenleniyor. Mesire yerlerine pikniğe gidiyorlar. Havalar ısınınca şehir dışı seyahatleri yapıyorlar. Tüm bu etkinlikleri büyük bir hevesle bekliyor yaşlılarımız. Güzel anılarla ayrılıyorlar” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı