REKLAMI GEÇ

Vural tur bindirdi

Vural tur bindirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural seçim çalışmaları kapsamında bazı bölgelerde seçim gezisinin üçüncü turuna başladı.

/ DENİZLİHABER / 13 Şubat 2014 Perşembe, 10:18

Seçmenin ‘Halk Adamı’ olarak adlandırdığı CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, yine sokaklarda ve halkın arasında. Seçim çalışmaları kapsamında esnafla ve halkla iç içe olmaya özen gösteren Vural, bugünkü programına Pelitlibağ Mahallesi’nden başladı. Semt sakinleri ve esnafla bir araya gelen Başkan Vural, mahallenin sorunları hakkında vatandaşlarla sohbet etti. Her kesimin beğenisini kazanan Vural, ilgiden oldukça memnun.

Pelitlibağ Mahallesi’ne üçüncü ziyaret
Daha önce de iki kez bölgeyi ziyaret eden Vural’a vatandaşın ilgisi büyüktü. Semt kıraathanesinde bölge sakinleriyle sohbet eden Başkan Vural’a bir vatandaş eliyle üç işareti yaparak, desteğini gösterdi. Vatandaşın desteği karşısında kıraathanede bir konuşma yapan Vural, bu ilginin karşılığını hep birlikte 30 Mart seçimlerinden zaferle çıkarak alacaklarını söyledi. Başkan Vural konuşmasına şöyle devam etti. ‘Beni bilen bilir, on yıllık Karahayıt Belediye Başkanlığım döneminde her zaman vatandaşımla iç içeydim. Kapım herkese açık oldu. Pamukkale Belediye Başkanlığı konusunda inancım tam ve yönetime geldiğimizde asla halktan kopuk bir yönetim anlayışı içinde olmayacağım’ dedi.

Keskin’in acısına ortak oldu
Pelitlibağ Mahallesi’nden sonra CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’le aynı adı taşıyan yeğeni, Adnan Keskin’in eşi Gülsüm Keskin’in cenaze törenine katılan Vural, genç yaşta hayatını kaybeden Keskin’nin ailesine, üzüntülerini bildirdi.
denizli-chp-pamukkale-belediye-baskaadayi-vural-h

O’nu herkes çok seviyor
Öğleden sonra çalışmalarını Pelitlibağ Mahallesi’nde sürdüren Başkan Vural, cadde cadde, sokak sokak, mahalleyi arşınlayarak halkla kucaklaştı. Artık ilçe sakinleri tarafından yakından tanındığı gözlenen Başkan Vural’a destek mesajları dikkat çekiciydi. ‘Başkanım, seni ve çalışmalarını takip ediyoruz. Desteğimiz de, oyumuz da kazanacağına yönelik inancımız da seninle’ sözleriyle sık sık karşılaşan Vural’ın keyfi yerinde. Yoğun ilginin kendileri için beklenen ama diğer siyasi parti adayları için sürpriz olduğunu dile getiren Vural, ‘Biz bu yolculuğa yüreğimizdeki inançla çıktık. Bu yürek bizi hiç utandırmadı. Çünkü; içinde karşılıksız vatan, halk ve hizmet sevgisi var. İnsanlar artık her şeyi çok iyi görüyor, biliyor. İnsanı gözünden tanıyor. O yüzden bu durum beni şaşırtmıyor. Aynı topraklarda yaşıyoruz, aynı umudu güdüyor ve aynı hayali kuruyoruz. O yüzden memleketimi çok seviyorum’ diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı