REKLAMI GEÇ

CHP’de Yılmaz İçen’e büyük şok

CHP’de Yılmaz İçen’e büyük şok

CHP Parti Meclisi’nden bugün çıkan karar, Cumartesi günü Pamukkale Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuruş yapmaya hazırlanan tekstilci Yılmaz İçen’e büyük şok oldu. Aday adaylığı için başvuru yapmaya hazırlandığı ilçenin adayının belirlenmesinin ardından Yılmaz İçen telefonlarını kapattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2018 Çarşamba, 17:44

CHP’de yaklaşan yerel seçimlere yönelik aday belirleme süreci devam ediyor. CHP’de daha önce bir kez uzatılarak 26 Ekim’e kadar devam eden aday adaylığı sürecinin ardından Parti Meclisi özellikle tek aday adaylı seçim bölgeleri için süreci sonlandırmaya başladı.

Bugün toplanan CHP Parti Meclisi Pamukkale, Çivril, Güney ve Serinhisar’ın adaylarını belirledi. Pamukkale’de bugüne kadar aday adaylığı başvurusu yapan tek isim olan Ahmet Divarcı aday olarak açıklandı.

ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YAPMAYA HAZIRLANIYORDU
Pamukkale belediye başkan adayının belirlenmesi, cumartesi günü aday adaylığını açıklamaya hazırlanan Yılmaz İçen’e sürpriz oldu. Gecikmeli de olsa basın toplantısıyla yarışa katılmaya hazırlanan Yılmaz İçen, Parti Meclisi’nin aldığı karar ile büyük şok yaşadı.

Parti Meclisi’nin aldığı kararın ardından kendisine ulaşmaya çalıştığımız Yılmaz İçen’in telefonlarının kapalı olması dikkat çekti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı