REKLAMI GEÇ

Akgün; “Haddini bil ABD!”

Akgün; “Haddini bil ABD!”

İyi Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, ABD’nin ‘yaptırım’ kararına karşılık, “Aziz Türk Milletini ve Yüce Türk Devletini ‘yaptırım’ denilen zırvalıkla teslim almaya çalışmak kimin haddine” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2018 Perşembe, 12:52

ABD Hazine Bakanlığı, Pastör Brunson’ın suçsuz olduğu halde ev hapsinde tutulduğunu savunarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’e yönelik yaptırımlar uygulama kararı almıştı. İyi Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, ABD’nin almış olduğu bu karardan geri dönmesi gerektiğini belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti’nin iki bakanına uygulanan yaptırımlar skandal boyuttadır” dedi.

Akgün, ABD’nin yapmış olduğu müdahalede, Türk Milleti’nin yanında olduklarını söyledi. Akgün, “Haddini bil ‘abd’! Tarih boyunca esarete mahkûm olmayan, tehditlere boyun eğmeyen, Aziz Türk Milletini ve Yüce Türk Devletini “yaptırım” denilen zırvalıkla teslim almaya çalışmak kimin haddine” diye konuştu.

İyi Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, uygulanan yanlış dış politikalarla Türkiye’yi bu duruma düşürenlerin, yanlışlıklarından dönmesi gerektiğini ifade etti. Akgün, “Tehditkâr karara karşı, devlet ciddiyetiyle ‘fakatı olmayan’ bir cevap vermesini beklemek, Türk Milletinin bir ferdi olarak en doğal hakkımızdır” dedi.

Yorumlar

veli beyoğlu   -  Bağlantı 2 Ağustos 2018, 13:44

emin ol ABD senden çok korkmuştur bu açıklamanla. hemen bir özür metni yaynlayacaklardır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı