REKLAMI GEÇ

Akşener il binasının açılışını yapacak

Akşener il binasının açılışını yapacak

İyi Parti lideri Meral Akşener, il binasınınaçılışını 10 Şubat’ta gerçekleştirecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ocak 2018 Cumartesi, 11:20

Türkiye’yi karış karış gezerek seçim startı veren İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yolu 10 Şubat’ta Denizli’den geçecek. Aynı gün hem Denizli’de hem de Aydın’da çalışmalarda bulunacak olan Akşener, partinin Çınar’daki il binasının resmi açılışını gerçekleştirecek.

Denizli’de vatandaşlarla da bir araya gelmesi beklenen Akşener’in bazı ziyaretler yapabileceği belirtiliyor. Özellikle Denizli esnafı ile bir araya gelmeyi planlayan Akşener’in esnafların sorunlarını dinlemek istediği öğrenildi.

Akşanar’in Denizli programının ardından Buldan İlçe Teşkilatı binasının da açılışını yapacağı kaydedildi.

İyi Parti liderinin program içeriğinin belirlenmesi için İl Başkanı Yasin Öztürk ve bazı yönetim kurulu üyeleri genel merkeze davet edildi. Yarın gerçekleşecek İl Başkanları Toplantısı için Ankara’da bulunacak olan Öztürk ve ekibi yarın Denizli programına ilişkin genel merkez yetkilileri ile de bir toplantı yapacak.

İyi Parti İl Başkanı Yasin Öztürk, genel başkanını programına ilişkin ilerleyen günlerde detaylı açıklama yapılacağını belirtirken, “İl binamızın açılışına tüm halkımızı davet ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı